Kotleta se sýrem, zeleninou a vejcem

Vepřové maso Doba přípravy: 60 minut 1 názor

Vepřové maso Doba přípravy: 60 minut 1 názor

Suroviny 3 porce

3 plátky vepřové kotlety
3 vejce
3 lžíce slunečnicového oleje
1/2 červené kapie
1/2 žluté papriky
větší hrst zelené cibulky
30 g uzeného nebo jiného sýra
1/2 mrkve
1 lžička koření na americké brambory
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kousky.

  2. Maso naklepeme z obou stran, osolíme a opepříme.

  3. Na rozehřátém oleji plátky masa opečeme nejprve z jedné strany, obrátíme a položíme na ně kousky sýra. Dopékáme pomaleji, dokud se sýr neprohřeje a nezačne rozpouštět.

  4. Opečené plátky masa přendáme na předehřáté talíře a olej z pánve slijeme.

  5. Do mastné pánve dáme nachystanou nakrájenou zeleninu, posypeme kořením na americké brambory a asi 5 minut opékáme.

  6. Mezitím si usmažíme volská oka. Na talíři k masu přidáme opečenou zeleninu a volské oko. Podáváme s hranolkami, nebo opečenými bramborami a tatarskou omáčkou.

Komentáře k receptu Kotleta se sýrem, zeleninou a vejcem

Tématické fráze: zapečená kotleta se zeleninou a sýrem kotleta s vejcem kotlety s vejcem kotlety pod vejcem kotlety v tatarce maso se zeleninou kotlety s hranolkami kotlety s vejci kotleta se syrem a volske oko zapečená kotleta se zeleninou zapečené kotlety s vejci a sýrem zapečené kotlety se zeleninou a sýrem zapečená kotleta se sýrem a zeleninou volské oko se šunkou sýrem a hranolky maso se zeleninou a vejcem volske oko s hranolkami vepřové se sýrm a zeleniniu za pecena kotleta s tatarkou a syrem vepřové madajlonky s vejcem a sýrem maso se sýrem a vejcem