Žampionovo - cuketová masová směs

Montanka Kuchařka: Montanka

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

vepřové maso (např. kýta...)
cuketa
čerstvé žampiony (případně konzervované)
cibule
česnek
sojová omáčka
trochu plnotučné hořčice
olej
sůl
pepř
drcený kmín
solamyl na zahuštění
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky. Cuketu na kostky, žampiony na plátky.

  2. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek.

  3. Přidáme maso a zprudka opečeme. Posypeme kořením - sůl, pepř, kmín a hořčici. Podlijeme vodou a dusíme.

  4. Když je maso skoro měkké, přidáme žampiony a cuketu, krátce podusíme. Vzniklý sos zahustíme solamylem či necháme jen tak.

    Podáváme s rýží, těstovinami či bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Žampionovo - cuketová masová směs

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: masova smes s cuketou cuketová směs s masem cuketova smes pod maso cuketová směs houbovo cuketove tousty houbovo masove tousty masová cuketová směs vepřová směs se žampiony a cuketou masová a cuketova směs vepřová směs s cuketou masova smes na toasty žampionovo cuketová omáčka cuketová směs s masem

Zapomněl/a jsem heslo