Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Linecké slepované s marcipánem

Z lineckého těsta můžeme vytvořit i malá umělecká díla. K lineckému cukroví přilepíme mandlovou hmotu a tu pak můžeme dle své fantazie dozdobit potravinářskými barvivy a čokoládou.

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 15 min

65 min (50 min příprava + 15 min tepelná úprava)

14. 12. 2008 20:14

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 264 kJ / 3 648 kcal
Bílkoviny62,78 g
Tuky192,59 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 642 mg
Sodík 172 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy406,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mandlovou hmotu můžeme také hotovou zakoupit.

Tresť do mandlové hmoty není až tak potřeba, jen zvýrazní mandlovou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lomačka

15. 12. 2008 18:19

:-p:-D paráda zase něco nového :-))

Paprika Paprika

15. 12. 2008 18:08

:-O Kráááása, na to nemám. :yes:

korcka

15. 12. 2008 12:10

fakt nádhera:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 12. 2008 20:40

Hello, to je nádhera!:-!:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: linecké cukroví s marcipánem linecké slepované cukroví cukroví s marcipánem zdobení lineckého cukroví vanocni cukrovi linecke vánoční cukroví s marcipánem linecke slepovane cukroví zdobení lineckého cukrovi zdobene marcipanem linecké pečivo linecké pečivo recept linecké cukroví zdobení mandlová hmota zdobení lineckého pečiva jak ozdobit linecke vanocni cukrovi zdobene marcipanem zdobení cukroví marcipánem vánoční pečivo s marcipánem pečivo s marcipánem

Suroviny: mouka hladká, máslo, cukr moučkový, vejce, cukr vanilkový, mandle strouhané, cukr moučkový, tresť mandlová hořká, bílek, potravinářské barvivo, poleva čokoládová, rýže čokoládová, kokos

TopRecepty.cz

Linecké slepované s marcipánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkrB