Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 549 kJ / 1 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,50 g |
Tuky | 8,69 g |
Vláknina | 34,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 202,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhly se špenátem a žampiony
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RBAw
Moje poznámka
Jáhly se špenátem a žampiony
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RBAw
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 9 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 10 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 21 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 47 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 3 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 3 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 6 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
jahly recepty,
recepty z jáhel,
jáhly recept,
jáhly s brokolicí,
jahly s zampionama,
zapečené jáhly se špenátem,
spenatove jáhly,
spenat s zampiony recept,
špenát s jáhlami,
žampiony se špenátem,
jáhli na žampionech,
jáhly se žampionama,
rcp na jáhly,
jáhlové recepty,
recept zapečené jáhly se špenátem,
jáhlové placiky se špenátem,
spenat a na žampionech,
žampiony recepty,
recepty jáhly,
recepty na jáhly
Suroviny:
jáhly,
špenát mražený,
cibule,
česnek,
olej,
sůl,
pepř,
Komentáře (17)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0