Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 041 kJ / 2 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,19 g |
Tuky | 28,88 g |
Vláknina | 50,30 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 479,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strouhanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDBg
Moje poznámka
Strouhanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDBg
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 19 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 21 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 6 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 7 hodinami
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 9 hodinami
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 9 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 11 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 11 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 12 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 13 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 13 hodinami
Tématické fráze:
sýrové puclíky,
sýrové puclíky recepty,
syrové brambory v mrazaku,
tyrolské štouchané brambory se smetanou,
cikánská omáčka cathleen,
výborná cikánská omáčka,
řapíkatý celer s jogurtem,
cikánská omáčka recept,
cikánská omáčka,
letní jídlo recepty,
letní jídla recepty,
letní jídla-recepty
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka hladká,
ořech muškátový,
sůl
Komentáře (17)
A byla to výborná večeře
A ofotíme, pro Janu
Jo, a zelí určo vysušené nebylo, pekla jsem ho hned s bramborama.