Štrachanda z Plzeňska
Štrachanda z Plzeňska je výborné jídlo z brambor,škvarků, uzeného masa a hub. Pokrm z jednoho pekáčku je sytý a velmi vhodný pro chladnější období. Když k němu přidáte sterilované okurky nebo salát z kysaného zelí budete vrnět blahem.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 555 kJ / 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,56 g |
Tuky | 38,40 g |
Vláknina | 12,76 g |
Cholesterol | 878 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,73 g |
Sacharidy | 65,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrachanda z Plzeňska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ2n
Moje poznámka
Štrachanda z Plzeňska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ2n
Nejnovější recepty
Pletýnky plněné sýrem s česnekovým máslem
Přidáno před 33 minutami
Fit zelný salát se žloutkovým dresinkem
Přidáno před 12 hodinami
Pomerančová zmrzlina
Přidáno před 16 hodinami
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami
Přidáno před 23 hodinami
Nepečený kokosovo čokoládový dort s jahodami
Přidáno 29. 7. 2025 05:00:02
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno 28. 7. 2025 05:04:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Bobo před 8 hodinami
Chilli con carne
Svagi před 9 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
MaruR před 10 hodinami
Skandinávská polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova před 11 hodinami
Knedlíčky s borůvkovým žahourem
Receptyodjakuba před 11 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
DianaTr před 11 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Hypnos před 11 hodinami
Kynutý koláč s mákem, švestkami a skořicovou drobenkou
Jitkazmecka před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty z plzenska,
štracharanda,
jídlo štrachanda,
bramborova štrachanda,
strachanda jidlo,
plzeňsko jidlo,
štrachanda z brambor,
plzeňská uhlířina,
atu plzeňská,
jidla na plzensku,
strahanda,
kuchařka z plzeňska,
štracharanda recept,
šťouchanda recepty,
škrachanda,
plzeňská jídla - štracharanda,
jídla z plzenska,
uhlířina,
štracharanda jídlo,
domaci štrachanda
Suroviny:
brambory,
houby sušené,
maso uzené,
cibule,
česnek,
kmín drcený,
majoránka,
zázvor sušený,
vejce,
smetana ke šlehání,
krupice dětská,
sůl,
sádlo,
strouhanka
Komentáře (31)
Ani nemůžete, protože název nezodpovídá původu.
Možná by bylo lepší ty brambory uvařit den předem a nemusíme čekat, až vychladnou