Uzené kuřecí kousky v pikantní majoránkové omáčce
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 8 675 kJ / 2 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,73 g |
Tuky | 181,68 g |
Vláknina | 53,42 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 55,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirací mi byla Ivetka, jejíž recept přidávám do podobných. Upozorňuji, že je to opravdu pikantní. Kdo není z mého gangu, ubere nebo zcela vynechá feferonky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2013 20:02
27. 3. 2013 19:30
27. 3. 2013 19:30
27. 3. 2013 19:27
27. 3. 2013 19:22
27. 3. 2013 19:17
27. 3. 2013 18:37
27. 3. 2013 17:54
27. 3. 2013 17:47
27. 3. 2013 17:04
díky, Bibi
27. 3. 2013 17:00
27. 3. 2013 16:28
27. 3. 2013 16:15
děkuji vám všem
Porada: zdravím kde jste se nám toulal
27. 3. 2013 16:09
27. 3. 2013 16:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 25 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 35 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 39 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
Další recepty
Tématické fráze: majoránková omáčka uzené kuře recept uzene kure uzené kuřecí maso uzená omáčka uzené kuře s majoránkovou omáčkou dat uzena stehna do mrazaku kuřecí kousky recepty kuřecí kousky z s omáčkou uzené kuřecí paličky s křenovou omackou uzená kuřecí stehna na celeru recept na majoránkové knedlíky omáčka majoránková uzena kureci stehna s majorankovou omackou domácí omáčka z feferonek uzene veprove kousky omáčka z uzeného kuřete majoránková omáčka - recept pikantní kuřecí s uzeným uzený bujon
Suroviny: stehno kuřecí uzené, slanina anglická, olej, máslo, cibule, česnek, celer, bujón gelový, voda, smetana na vaření, mouka hladká, feferonka, majoránka čerstvá
Uzené kuřecí kousky v pikantní majoránkové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKjQ
32 názorů