Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
Recept s nádechem japonské kuchyně, to jsou hovězí nudličky na způsob Hayashi raisu. Kombinace silné chuti hovězího vývaru, masa a čerstvé zeleniny vás zajisté okouzlí. Pokud zvolíte jako přílohu rýži, určitě nešlápnete vedle.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 446 kJ / 1 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,41 g |
Tuky | 52,64 g |
Vláknina | 45,28 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 90,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do receptu správně patřé trocha červeného vína. Jelikož při vaření nepoužívám žádný alkohol, nahradila jsem (alespoň pro barevnost) kakaem. Místo hovězího vývaru je lepší použít demi-glace. Já ho bohužel nemám, proto jsem použila silný vývar.
inspirace z www.justhungry.com
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2013 16:33
7. 7. 2013 09:39
14. 4. 2013 16:26
Ryzi pred varenim take kratce osmahnu a nekdy pridavam i vlasove nudle, ruzna koreni (mlete nove koreni, skorici, kardamom, safran) nebo oprazene orisky ci mandle. Vic nam tak chutna.
13. 4. 2013 17:38
Rýži dělám též trochu jinak, osmahnu cibulku, přidám parbolaid rýži, též osmahnout, sůl, trochu vegety, na hrnek rýže 2 hrnky vařící vody a dusit dle návodu
13. 4. 2013 07:43
12. 4. 2013 18:00
badak: Dekuji... S vinkem bude pokrm jiste chutnejsi..a i kdyz se varem alkohol odpari, nepouzivam ho - vec viry..
Vsem moc dekuji za zajem..
12. 4. 2013 12:16
12. 4. 2013 11:39
12. 4. 2013 08:05
11. 4. 2013 20:31
11. 4. 2013 19:10
Opět dokonalost sama
11. 4. 2013 15:27
11. 4. 2013 14:19
11. 4. 2013 14:16
magdalenka: Loupu pouze vetsi hlavicky, ale abych rekla pravdu, delam to ze zvyku. Nad duvodem jsem nikdy nepremyslela.
Pro vsechny.....dekuji za zajem a komentare..
11. 4. 2013 13:44
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 2 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 13 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 16 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 18 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Karbanátek se sýrem
Parkmanova uvařil před 47 sekundami
Drobenkový koláč s jablky
Aneleh81 uvařila před 3 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
Mishuu uvařila před 7 minutami
Rybí filé s chřestem
topsysel uvařila před 12 minutami
Vídeňská roštěná s rýží
Obelix uvařila před 34 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 10 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 11 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 11 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušejte triky na snadné loupání česneku. Pomůže mikrovlnná trouba, horká voda nebo šroubovací sklenice
Oloupat rajčata s námi zvládne každý začátečník. Poradíme jednoduchý postup a pomůže i názorné video
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: hovezi nudlicky hovězí nudličky recept hovězí nudličky po čínsku rýže hayashi hovězí recepty hovezi na nudlicky recept na hovězí nudličky hovezi nudlicky recepty recept hovězí nudličky hovězí nudličky rýžové nudle japonské hovězí maso hovězí nudličky se šlehačkou hovezi recept recepty hovězí nudličky hovězí nudličky čína japonske jidlo hovezi s ryzi hovězí tenké plátky recrpty recept z hovězího japonské recepty masové nudličky hayashi
Suroviny: hovězí zadní, vývar hovězí, žampióny, cibule, mrkev, česnek, rajče, protlak rajčatový, omáčka sojová, omáčka worcesterová, kakao, tymián sušený, bobkový list, mouka hladká, olej olivový, máslo, sůl, pepř mletý
Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nmOY
31 názorů