Suroviny
Porce: asi 40 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 959 kJ / 2 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,40 g |
Tuky | 167,40 g |
Vláknina | 14,80 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 237,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Malinové mrkváče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JKEy
Moje poznámka
Malinové mrkváče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JKEy
Nejnovější recepty
Salát s pečenými batáty
Přidáno před 1 hodinou
Plněné vepřové řízky
Přidáno před 5 hodinami
Müsli snídaně s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 20 hodinami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 23 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno 23. 5. 2025 14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
rybarka007 před 35 minutami
Kuřecí kousky v pepřové omáčce
Vladimir74VD před 1 hodinou
Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě
PetraRaf před 1 hodinou
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Jandulka13 před 1 hodinou
Pikantní pečená kuřecí stehna
Miras3110 před 2 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Drejka741 před 2 hodinami
Rebarborový koláč
Sumaru před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s krůtím masem
wimra před 3 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
DanyDong před 5 hodinami
Expres kuře na paprice
bobina.c před 6 hodinami
Tématické fráze:
mrkváče recept,
mrkváče,
mrkvace s povidly,
mrkvace s marmeladou,
recept na mrkvace,
recept mrkváče,
mrkváč,
recept nejlepší mrkváče,
mrkvác recept,
recepty mrkváče,
malinové recepty,
mrkvace s malinami,
povidlove mrkvace,
recept na mrkvac,
jak upect mrkvace,
recepty na mrkvace,
mrkváč s povidly,
mrkvace plněné marmeladou,
mrkváče recepty,
mrkvové šátečky s malinovým džemem
Suroviny:
mrkev strouhaná,
máslo,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva
Komentáře (10)
Půlkou prášku myslíš půl sáčku, doufám. Opraveno.