Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obrácená marinovaná líčka

Hodnocení receptu je 4,7 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba tepelné úpravy: 50 min

50 min (50 min tepelná úprava)

9. 5. 2013 14:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 238 kJ / 296 kcal
Bílkoviny2,56 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Obrácená proto, že obvykle nejprve nakládáme do marinády a až pak dusíme.

Recept mi doporučil „můj“ řezník a pravil, že když nám to nebude chutnat, mám týden maso zadarmo. Hm, tak nic no… Velmi jedlé

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

9. 5. 2013 16:27

Děkují, Maris, salátek byl, vidíš doplním do receptíku, jsi hlava moudrá :-p:-p:yes::yes: Jen holt chybí na fotce, měla jsem co dělat, abych vyfotila hlavní jídlo :-D:-D:-D

maris maris

9. 5. 2013 16:20

magdalenka: jsi moudrá žena, ještě že Tě mám;-):-))

magdalenka magdalenka

9. 5. 2013 16:18

maris: s řezníkem o bod, o líčka s nami. :-))

rebeka rebeka

9. 5. 2013 16:17

krása na talíři a pohodička v trávicím traktu:-p;-):-):yes::yes:

maris maris

9. 5. 2013 16:12

Krásný jednoduchý recept, já bych jen asi z těch rajčat udělala salát a podávala zvlášť;-). Pan řezník dobře poradil, o bodík se rozdělte:yes:+:-))

magdalenka magdalenka

9. 5. 2013 15:56

Milujem minimalistické recepty...:yes:

spagetka spagetka

9. 5. 2013 15:19

Pajaja:Dík :-K:-K, fakt zkuste moji metodu, navrhni řezníkovi, ať je objedná

Pajaja

9. 5. 2013 15:15

spagetka: :-D řekni tomu "svýmu" řezníkovi, že Ti to vůůůůbec nechutnalo! :-));-) Ne vážně, vypadá to zajímavě. Jen ta věčně diskutovaná líčka u nás prostě nikde nemají, čučej na mě jak telata i když chci telecí! :-* Krása :-p:-K:yes:

jarka skrobakova

9. 5. 2013 14:53

:yes::-p To bych si pochutnala, moc pěkný rcp. Řezník určitě dobře poradil :-):yes::yes:

spagetka spagetka

9. 5. 2013 14:48

Děkuji :-K:-K, Teri, on moc dobře věděl, co dělá :-D:-D:-D:-D

jumanji: zkus moji taktiku - já jsem prostě poprosila řezníka, jestli by je nemohl objednat, objednal a teď je má v nabídce stále, neb je po nich poptávka, za odměnu byl tento recept ;-);-);-)

danielle72 danielle72

9. 5. 2013 14:47

Už jeduuuu, schovej mi:-!
+3. bodík jen pro Tebe;-)

jumanji

9. 5. 2013 14:43

Panebože! Už zase líčka! A kde je mám jako sehnat ???:-O

tejaja tejaja

9. 5. 2013 14:41

Bolo treba povedať mäsiarovi, že nechutilo :-D:-D:-D Ale mäsiar pravdepodobne poradil veľmi dobre ako vidím :yes:

suslajda suslajda

9. 5. 2013 14:41

Tímto jídlem bych nepohrdla velmi žravá fotka:-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinovaná hovězí líčka marinovaná lícka marinovaná vepřová líčka mujreznik obrácená rajčata marinované hovězí líčka hovězí líčka marinovaná obrácená hovězí líčka marnivana licka maso marinované v modrem portugalu marinovat líčka hovězí líčka marinovaná kde jsou líčka na teleti jak nejdéle marinovat maso

Suroviny: líčka hovězí, cibule, víno červené suché, hořčice se zeleným pepřem, paprika sušená pálivá, tuk, sůl

TopRecepty.cz

Obrácená marinovaná líčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YYxM