Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 637 kJ / 5 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,63 g |
Tuky | 294,56 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 1,79 g |
Sodík | 842 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 628,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koulovačka na plechu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RKJR
Moje poznámka
Koulovačka na plechu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RKJR
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 10 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 4 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 6 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 7 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 8 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 9 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 9 hodinami
Tématické fráze:
buchta koulovačka na plechu,
buchta na plech,
hrncekova buchta,
tvarohovy kolač recepz,
moucnik ze studenske peceti,
buchta koulovacka,
moucnik se studentskou peceti,
recepz,
recepz z tvarohu,
pudink burbon,
koulovacka s tvarohem,
tvarohovy kolač recepz,
tvarohová koulovačka,
koulovačna na plechu,
moučníky na plech,
větrník na plech,
tvarohové řezy na plech,
výborné moučníky a řezy recepty,
nedelna buchta,
vystřižky-recepty-moučníky
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
vejce,
cukr krupice,
kakao,
prášek do pečiva,
tvaroh měkký,
máslo,
vejce,
cukr krupice,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový
Komentáře (7)
Ja som robila podľa srettky, je výborný. Len recept nechaj, určite je prínosom, nie je to hrnčeková bublanina alebo buchta so zakysanou smetanou po 58. krát...