Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 75 kJ / 18 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,67 g |
Tuky | 1,55 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klokaní plátky v krémové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkx4
Moje poznámka
Klokaní plátky v krémové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkx4
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 2 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 11 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 18 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 52 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 17 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 21 hodinami
Tématické fráze:
klokaní maso,
klokaní maso recepty,
klokaní steak,
klokani maso recept,
klokaní steak recept,
recept na klokani maso,
recepty na klokaní maso,
recepty z klokaního masa,
recepty klokaní maso,
steak z klokana,
recept klokaní maso,
recept klokani steak,
klokaní kýta,
úprava klokaního masa,
klokaní guláš,
recepty klokani steaky,
klokanní steak,
klokani steaky,
recept na klokaní steak,
klokaní kýta recept
Suroviny:
kýta telecí,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
olej,
máslo,
vývar,
smetana,
olivy
Komentáře (3)