Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 986 kJ / 1 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 240,32 g |
Tuky | 70,17 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 618 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 18,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso na bazalce a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKJ4
Moje poznámka
Kuřecí maso na bazalce a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKJ4
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 18 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 21 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 7 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 9 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 10 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 12 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 13 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 13 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 14 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso na česneku,
maso na bazalce,
maso na bazalce,
kuřecí maso s bazalkou,
kuřecí maso a bazalka,
kuřecí stehna na bazalce,
bazalka na maso,
kuřecï na bazalce,
bazalka recepty,
maso s bazalkou,
bazalka maso,
recepty kuřecí maso bazalka,
bazalka a maso,
maso v bazalce,
kuřecí prsa na bazalce,
kureci maso bazalka,
bazalka recepty kuře,
maso a bazalka,
kuřecí na bazalcer,
bazalka na kuřecí maso
Suroviny:
prsa kuřecí,
bazalka čerstvá,
česnek,
smetana ke šlehání,
slanina anglická,
olej olivový,
sůl,
koření provensálské
Komentáře (6)