Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mrkev se šruchou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 7. 2013 17:23

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 074 kJ / 257 kcal
Bílkoviny7,68 g
Tuky1,31 g
Vláknina21,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 486 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy44,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Ďalšia možnosť využitia tejto zázračnej byliny - plevelu v kuchyni.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

29. 7. 2013 17:29

spagetka:Díky za odkazy, rostlinka roste jako divá:-O

spagetka spagetka

29. 7. 2013 15:45

rozmarynaH:já si ze zvědavosti vyjela, co sis to vlastně přivezla a hele, to vypadá moc zajímavě :yes::yes::yes:
http://www.zzoja.cz/katalog/lecive-rostliny/produk...
http://ewav67.blog.cz/1305/bacopa-monnieri

rozmarynaH rozmarynaH

29. 7. 2013 15:34

Z dovolené jsem si přivezla rostlinu "bakopa indická) a když jsem viděla recept, zaradovala jsem se, že už budu vědět co s ní. Vypadá dost podobně. No, jen vypadá. Recept se mi moc líbí:yes::yes:

maris maris

29. 7. 2013 08:16

Určitě by mi chutnalo:-p. Vyhlásíla jsem pátrací akci " šrucha " a zatím nikdo ji nenašel;-):-))

magdalenka magdalenka

28. 7. 2013 21:14

Anna Kocikova:Z tých väčších rastlin ide vytriast semeno, také drobné čierne zrnká. Do kvetináča si ozaj môžeš zasiať.;-) Ani má pravdu.

AniCiz

28. 7. 2013 20:41

Aničko,tak vyrýpni do květináče na balkon,tam se očistí..
Magdalenko..krása:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 7. 2013 19:48

Magduško,Ty s tou šurchou tak štengruješ;-):-D:-DNám roste mezi dlažebníma kostkama před panelákem,ale tam ji vážně nemám odvahu vydloubnout:-*
Máš to opět krásné:-K:-p:yes:

magdalenka magdalenka

28. 7. 2013 19:02

Jitkas: dcéra má s tým tiež problém (možno tam dávajú aj niečo iné, čo ju alergizuje), tak radšej do ázijskej nechodí. Ja môžem všetko, na šťastie.

Jitkas

28. 7. 2013 18:57

magdalenka: Ja ji mohu vsude, ale nesmi byt prevarena, asi nejaka alergie, okamzite jde ven. Kdyz vim, ze ji jidlo bude obsahovat, dam si predem hezky histaminicum a je vse ok- treba nejaka asijska restaurace, to neodolam, ze.

magdalenka magdalenka

28. 7. 2013 18:42

Jitkas: Ďakujem za rozšírenie obzorov o tej prasačej tráve. :-K K tej sójovke, mám ju rada v kombinácii s cesnakom. Teraz mám takú zvlášť dobrú, syn mi ju doniesol z Kuang-čou.

Jitkas

28. 7. 2013 18:30

magdalenka: Ve starem Rime ji rikali tez "praseci trava". Ne proto, ze ji davali prasatkum, alebrz tam, kde se nachazela na pastvinach, cunici byli neuveritelne zdravi a bastili ji s chuti. Procez nejaky "chytry" pastevec zacal premyslet, proc tomu tak je a tez ji zkusil. No a zjistil, aniz by vedel duvod, ze dela dobre i jemu. Tot pravi legenda. Ja si tu mrkev udelam na curry, neb teplou sojovou omacku moje telo odmita, bohuzel. Ale tebe bych odmenila za vytrvalost a pili

spagetka spagetka

28. 7. 2013 17:36

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty bakopa histaminicum zzoja kureci prsa kuang pao kuang pao recept rostlina bacopa recept recepty na portulák recepty se šruchou zelnou recept mrkev teplá

Suroviny: mrkev, šrucha zelná, olej, česnek, sůl, omáčka sojová, koření černé, voda

TopRecepty.cz

Mrkev se šruchou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kj9N