Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Odpolední tyčky

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 8. 2013 14:50

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 908 kJ / 934 kcal
Bílkoviny24,80 g
Tuky26,12 g
Vláknina6,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,60 g
Sůl4,00 g
Sacharidy146,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyčky jsou křupavé, vevnitř přesto stále trochu vláčné.

Při mlsání se střídavě vynořují lehoulince nakyslá chuť rajčete,

slanější olivy nebo přímo i samotného krystalku soli z povrchu tyčinky

a celé to provází vůně bazalky.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

19. 8. 2013 15:42

Ty tú chuť popisuješ ako básnik!:-p:yes:

rebeka rebeka

19. 8. 2013 15:40

Danca: tak to jsme dvě:yes::yes: není nad takové to domácí chroupání:-8:-D:-p;-):yes::yes:

Danca Danca

19. 8. 2013 15:27

Takové odpolední chroupání bych si nechala líbit!!:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: olivové tyčky tycky na rajcata tycky na rajcata cathleen brynzové tyčinky recept na odpolední tyčinky olivové tyčky recept chlebové tyčky olivova tycka recepty tyčky s olivama pečivo olivová tyčka recept na olivové tyčky olivová tyčka odpolední tyčinky recept na party tycky menu odpolední párty odpoledne testo recepty na odpolední párty nekynuté tyčky sobotní odpoledné recepty tyčky z rohlíků

Suroviny: voda, cukr, olej, mouka hladká, sůl, droždí, olivy, bazalka čerstvá, rajče sušené v oleji,

TopRecepty.cz

Odpolední tyčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/42L2