Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 037 kJ / 487 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,95 g |
| Tuky | 37,29 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 341 mg |
| Sodík | 299 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 8,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná pomazánka z Lučiny a tuňáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGlY
Moje poznámka
Jemná pomazánka z Lučiny a tuňáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGlY
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 5 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 5 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky Izidor
zvon23 před 1 hodinou
Listový salát s ořechy
Limek před 2 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 3 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 3 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 7 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 7 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 7 hodinami
Tématické fráze:
co ke svačině,
tunakova pomazanka z luciny,
tvaroh k večeři,
tvaroh ke svačině,
tuňáková pomazánka s lučinou,
co k svačině,
večeře z tvarohu,
tuňák s lučinou,
pomazánka z uzeného tuňáka,
recept na jarní večeři,
pomazánky ke svačině,
pomazanka k veceri,
pomazánky k svačině,
pomazánky z lučiny,
pomazánka z tuňaka,
pomazánka z tuňáka s lučinou,
jemná tuňáková pomazánka,
tvaroh na večeři,
pomazánky k večeři,
tvaroh k svačině
Suroviny:
tuňák v konzervě,
tvaroh odtučněný,
lučina domácí,
sůl,
pepř,
paprika sušená uzená,
cibulka jarní,
hořčice,
šťáva citronová,
petrželka,
vejce
Komentáře (10)