Hanger steak ( veverka) s ostružinovou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 404 kJ / 97 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.toprecepty.cz/recept/35123-rib-eye-stea...
Hanger steak je "závěs" na vnitřní straně boku skotu a řezníci tento kus obvykle nedávali do prodeje a vyřezávali si tento kus jen pro svoji spotřebu (odtud také název "řeznická domácí panenka"). Také se tomuto kusu masa říká " veverka".
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2013 12:12
Nádhera, k takovému masu se asi nedostanu, nemám známého řezníka, ale recept je luxusní už po přečtení
12. 9. 2013 12:09
Vypadá to báječně, o chuti nepochybuji+6
12. 9. 2013 11:56
Je čas ostružin, omáčka musí být výborná a maso na řezu vypadá lákavě Krásná fotka
12. 9. 2013 11:52
12. 9. 2013 11:50
To je nádhera
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 7 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 18 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 5 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 6 hodinami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 6 hodinami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Malá řeznická abeceda: Jak si správně vybrat hovězí na pečení a co dělat s veverkou?
Další recepty
Tématické fráze: hovězí veverka hovězí veverka recept hovezi veverka recepty hunger steak hovezi maso veverka co je hovězí veverka recept hovězí veverka hanger steak recepty z hovezí veverky hanger steak recept recepty hovezi maso - veverka steak z hovězí veverky pokrmy z hovězí veverky hovězí maso veverka recepty recept na hovězí veverku veverka maso recept hovězí veverky maso veverka hovězí veverky recept veverka maso
Suroviny: steak hanger, sůl hrubá, pepř, ostružiny, tymián, cukr hnědý, krém, demi glace, víno, máslo, pepř, sůl
Hanger steak ( veverka) s ostružinovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mkWr
50 názorů