Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kečup z papiňáku

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

15. 9. 2013 17:09

Suroviny

Porce: 1 litr kečupu

Nutriční hodnoty

Energie8 317 kJ / 1 988 kcal
Bílkoviny27,80 g
Tuky86,64 g
Vláknina64,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,96 g
Sůl12,00 g
Sacharidy252,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dostala jsem nějaké papriky a kilko rajčat, ale byly skoro všechny popraskané.Kečupů je tady spousta,tak Vám přidávám ještě jednu chutnou a hlavně rychlou verzi:-)

Kdo chce, může v závěru podle chuti přidat chilli.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hanes24

16. 9. 2013 02:03

Místo cukru stevii, a ještě jablíčka a mám úplně stajnou chuť a je to dia.:yes::yes::yes::yes:Když máš hodně rajčat, tak je upeč a to je božská mana a při tom nejjednodušší recept na světě.:-)):-))

Hana Rozehnalová

15. 9. 2013 23:21

hned zítra jdu na to , je potřeba ho sterilovat?

jitule

15. 9. 2013 20:31

:yes:

Klara Klara

15. 9. 2013 19:33

Anička vytiskla som recept a na budúci týždeň dúfam uskutočním:-p;-)

zizala zizala (moderátorka)

15. 9. 2013 19:29

Domácí kečup vyrábím, ale v papiňáku by mě to v životě nenapadlo :-O:-)):yes: Jsi papiňáková císařovna ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 9. 2013 18:58

Jana Remkova::-D:-DJani,znáš mě;-)kdyby se daly pod tlakem vařit vejce,tak je do toho papiňáku narvu také:-D:-D
suslajda:Haničko,ta popraskaná rajčata jsou na kečup jako dělaná:yes:Budu potěšena,když vyzkoušíš:-*
tejaja:Terezko,věřím,že budeš s chutí spokojená:-K
Všem děkuji:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 9. 2013 18:40

Aničko, ty si vyřiď patent na papiňák!! Paráda, fakt super:-p:yes:

tejaja tejaja

15. 9. 2013 18:06

Anna Kocikova: Anička ďakujem, zajtra kúpim papriku a vyskúšam. Dám vedieť ;-)

suslajda suslajda

15. 9. 2013 17:56

Drahuško ukládám recept a určitě vyzkouším mám na zahradě plno popraskaných rajčat:-//tak je upotřebím:yes::yes:+

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2013 17:44

Aničko, uložím si recept, přestala jsem věřit těm kupovaným kečupům, máš bodíka ode mne;-):-p:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 9. 2013 17:39

Terezko,já jsem měla různobarevné:-)(z Kauflandu bílé a ze záhonu červené a oranžové)Ale myslím,že je jedno jakou použiješ.Budu ráda,když vyzkoušíš:yes:Děkuji Ti:-K

tejaja tejaja

15. 9. 2013 17:29

Veľmi zaujímavé a hlavne rýchle. Anička, paprika má b yť červená alebo môže byť aj zelená? Mám dosť paradajok, urobila som podľa teba.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: popraskaná rajčata jak se děla kecup příprava kečupu recepty z papiňáku dia kečup, recept dia kečup recept na dia kěčup dia kečup recept recept na domácí kečup z rajčat dia domácí kečup s chilli domaci kecup v tlakovém hrnci kečup recept nejlepší recepty na domácí kečup popraskané rajčata domaci kecup z papinaku připrava kečup kečup příprava jak se dělá domácí kečup kečup v tlakovém hrnci dia domaci kecup

Suroviny: rajče, paprika čerstvá červená, cibule, ocet, olej, cukr krystal, skořice celá, koření hřebíček, koření nové koření, bobkový list, sůl, libeček

TopRecepty.cz

Kečup z papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vwMX