Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chlebohousky alias chlebánky

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 12. 2013 16:51

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 377 kJ / 2 719 kcal
Bílkoviny86,63 g
Tuky15,06 g
Vláknina22,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9,61 g
Sůl24,00 g
Sacharidy547,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: www.muffinarium.cz

jedná se vlastně o jiné použití mediálně známého těsta na chléb bez hnětení, jen po prohlédnutí místních receptů jsem zjistila, že nápad na využití do menšího pečiva tu nikdo pro inspiraci ostatním nedal - a také je menší množství droždí (obvykle uvádíte 1 lžička, mně stačí 1/4 lžičky :-) ), tak snad nebude recept na závadu :-)

jo a přidala jsem sůl, oproti původnímu receptu z 1,5 lžičky na 3 lžičky, mám raději pečivo výraznější chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Joskob

10. 12. 2013 18:54

:-):yes:

Dana61

10. 12. 2013 13:35

bochánky jsou skvělé:yes::-D ale ještě větší radost mám, že jsi opět zde:-D;-)chyběla jsi :yes:

planeta

10. 12. 2013 08:57

super:yes:

isindy isindy

9. 12. 2013 22:28

zítra budu dělat další, spolubydlící (za mého přispění :-8) z nich udělali minulost, tak se dám i fotky z průběhu práce....konzistenci těsta, bochánky zasyrova atd.

isindy isindy

9. 12. 2013 22:26

zuzun: já jsem chleba v nádobě nedělala, odrazovala mě právě ta rozpálená nádoba...tady to dáš prostě na plech na papír...a pokud to nebudeš mít někde v průvanu, stačí normální teplota, tak okolo 20°C snad doma máte ;-)

zuzun

9. 12. 2013 22:21

Ona ta nadoba/formicky se nemusi nahrivat? Ja jsem tim zbytecne placala elektriku a pak mi stejne vypadla cihla...jeste jeden dotaz, kdyz mam v byte zimu, muzu to taky nechat vykynout? Treba delsi dobu? Teply misto tady fakt nesezenu, ale rada bych tyhle chlebanky udelala

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 12. 2013 22:13

Ivo, ty chhodíš málokdy, ale když, tak to stojí za to;-):yes::yes::yes::yes::yes:

senky senky

9. 12. 2013 21:33

Super:yes::yes: ty budou velmi brzy na pořadu dne;-)

magdalenka magdalenka

9. 12. 2013 21:30

Isi, vieš, že ja som o tomto uvažovala? Len ma stále mátala tá dopredu zohriata nádoba na pečenie "chleba bez hnětení", akosi som to považovala za nevyhnutné. Som rada, že si recept pridala. Dík a :-K

ruzena ruzena

9. 12. 2013 19:01

Nádhera,která mě láká k vyzkoušení:-D:yes::yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

9. 12. 2013 19:01

Moc hezky vypadají :yes:

suslajda suslajda

9. 12. 2013 18:52

Krásné a jistě moc dobré:yes::yes:

Dooga Dooga

9. 12. 2013 18:04

Nádherná práce.:yes::-p

evík

9. 12. 2013 17:26

:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes::yes::-K:-K
díky jsi zlatíčko, už se těším a posílám bodík:-D:-D:-D

tejaja tejaja

9. 12. 2013 17:08

:yes::yes::yes:Krásne vyzerajúce a veľmi môj žalúdok provokujúce ;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chlebánky rychlé chlebánky žitné chlebánky chlebánky recept minibochanky muffinarium recept na chlebánky kvaskove chlebanky chlebanky recepty mufinarium muffinarium.cz pečeme chlebánky chlebohousky-recept chlebanky z trouby chlebanek top recept na chlebanky velké chlebánky hruska 29 .4 .2018 lneny chleba kolik prstů je na trhací hrnec domácí chlebánky

Suroviny: mouka hladká, droždí sušené, sůl, voda, kmín celý, semínka sezamová, sůl hrubá,

TopRecepty.cz

Chlebohousky alias chlebánky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0p0K