Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 564 kJ / 1 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,25 g |
| Tuky | 9,68 g |
| Vláknina | 19,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 363,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dr. Voštěpův chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Njy8
Moje poznámka
Dr. Voštěpův chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Njy8
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 52 minutami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 20 minutami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 21 minutami
Třená buchta
Martina Veveruska před 25 minutami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 55 minutami
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Tématické fráze:
dr.voštěpův chleba,
recept na chleba,
litinový hrnec na pečení chleba,
recepty ze zbylého chleba,
chleba fifty fifty,
dr.voštěpův pečení chleba,
top recepty chleba,
recept ze zbylého chleba,
recept chleba,
dr,voštěpův chléb,
recepty z litinové ho hrnce,
recepty na chleba,
zbyly chléb rwcepty,
zbylý chléb recept,
krupava kurka na chlebu,
chleba s bigou,
bigu na chleba,
bigu na chleba,
chleba v litinové,
domaci chleb do truby
Suroviny:
voda,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
droždí,
voda,
droždí,
mouka hladká,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (46)
Zkusím zjistit a napíšu 😊
magdalenka: moc díky - za fotky i všechno tvoje pečení
Bude patriť k obľúbeným určite!
Ti, kdo vyzkouší péct třeba na kameni nebo bobrovkách, by si hrnek s vodou do trouby dát měli.
K receptu nejsou žádné komentáře.