Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová marmeláda a šťáva z pěny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GxkJ
Moje poznámka
Rybízová marmeláda a šťáva z pěny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GxkJ
Nejnovější recepty
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 2 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 8 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 8 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělská polévka
Kajkajak před 43 minutami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 48 minutami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 51 minutami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 2 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 3 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 4 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 4 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 4 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 4 hodinami
Tématické fráze:
rybízová šťáva bez vaření,
rybízová šťáva vařená,
pena na marmeládě,
džem z rybízové šťávy,
pěna z marmelády,
pěna v marmeládě,
rybízová šťáva bez cukru,
jak propasírovat rybíz,
rybízová šťáva,
rybízová marmeláda,
rybízový džem ze šťávy,
vařená rybízová šťáva,
rybízová šťáva bez chemie,
marmeláda ze šťávy z červeného rybízu,
rybízová marmeláda bez cukru,
rybízová pěna,
rybízové štávy,
šťáva z rybízu,
rybízová marmeláda bez vaření,
rybizová štava lisovaná
Suroviny:
rybíz červený,
cukr krystal,
gelfix
Komentáře (6)
Lekváre nikdy nesterilizujem, otočím hore dnom a je to.