Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová marmeláda a šťáva z pěny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GxkJ
Moje poznámka
Rybízová marmeláda a šťáva z pěny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GxkJ
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 16 minutami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 2 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 2 hodinami
Tortilla plněná špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 22 minutami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 37 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 14 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 17 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 17 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 18 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 18 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 20 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 21 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 23 hodinami
Tématické fráze:
rybízová šťáva bez vaření,
rybízová šťáva vařená,
pena na marmeládě,
džem z rybízové šťávy,
pěna z marmelády,
pěna v marmeládě,
rybízová šťáva bez cukru,
jak propasírovat rybíz,
rybízová šťáva,
rybízová marmeláda,
rybízový džem ze šťávy,
vařená rybízová šťáva,
rybízová šťáva bez chemie,
marmeláda ze šťávy z červeného rybízu,
rybízová marmeláda bez cukru,
rybízová pěna,
rybízové štávy,
šťáva z rybízu,
rybízová marmeláda bez vaření,
rybizová štava lisovaná
Suroviny:
rybíz červený,
cukr krystal,
gelfix
Komentáře (6)
Lekváre nikdy nesterilizujem, otočím hore dnom a je to.