Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 303 kJ / 1 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,39 g |
Tuky | 16,97 g |
Vláknina | 31,02 g |
Cholesterol | 222 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 328,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutá perníková bábovka s jablečnou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kK4N
Moje poznámka
Kynutá perníková bábovka s jablečnou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kK4N
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 9 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 3 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 6 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 7 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 7 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 8 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 8 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 9 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 9 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 9 hodinami
Tématické fráze:
perníková bábovka s jablky,
bábovka se stévií,
bábovka z kvásku,
kynutá jablečná bábovka,
perníkové babovka s jablky,
kynutá bábovka jablečná,
kynuta babovka s pernikovou naplni,
babovka s jablecnou naplni,
kynutá bábovka s jablky,
celozrnná bábovka jablečná,
doba vzejití kvásku,
kynutá perníková bábovka,
bábovka s mlékem,
bábovka s jablky,
kynuta babovka,
jablečná bábovka,
bábovka z kynutého těsta,
kynuté těsto s stévií,
kynutá bábovka s s jablky,
kynutá bábovka s s jablky
Suroviny:
mouka celozrnná,
jogurt bílý,
stevie,
mléko,
žloutek,
droždí,
cukr třtinový,
koření do perníku,
kakao,
sůl,
jablko,
skořice,
ořechy vlašské
Komentáře (3)
Ale příště si zkus trošku pohrát s focením. Pozvedne ti to výsledný produkt o hodně výš. S těmi drobečky na talíři a bleskem to je spíš na škodu. Zkus to naservírovat tak, aby už samo oko navodilo chuť