Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 303 kJ / 1 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,39 g |
Tuky | 16,97 g |
Vláknina | 31,02 g |
Cholesterol | 222 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 328,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutá perníková bábovka s jablečnou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kK4N
Moje poznámka
Kynutá perníková bábovka s jablečnou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kK4N
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 15 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 19 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 19 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 35 minutami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 7 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 9 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 9 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 11 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 12 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 13 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 13 hodinami
Tématické fráze:
perníková bábovka s jablky,
bábovka se stévií,
bábovka z kvásku,
kynutá jablečná bábovka,
perníkové babovka s jablky,
kynutá bábovka jablečná,
kynuta babovka s pernikovou naplni,
babovka s jablecnou naplni,
kynutá bábovka s jablky,
celozrnná bábovka jablečná,
doba vzejití kvásku,
kynutá perníková bábovka,
bábovka s mlékem,
bábovka s jablky,
kynuta babovka,
jablečná bábovka,
bábovka z kynutého těsta,
kynuté těsto s stévií,
kynutá bábovka s s jablky,
kynutá bábovka s s jablky
Suroviny:
mouka celozrnná,
jogurt bílý,
stevie,
mléko,
žloutek,
droždí,
cukr třtinový,
koření do perníku,
kakao,
sůl,
jablko,
skořice,
ořechy vlašské
Komentáře (4)
Ale příště si zkus trošku pohrát s focením. Pozvedne ti to výsledný produkt o hodně výš. S těmi drobečky na talíři a bleskem to je spíš na škodu. Zkus to naservírovat tak, aby už samo oko navodilo chuť