Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 764 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,56 g |
Tuky | 42,92 g |
Vláknina | 9,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu krém à la Pribiňáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8E8
Moje poznámka
Tofu krém à la Pribiňáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8E8
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 10 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 17 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 6 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 7 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 9 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 10 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 12 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 12 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 12 hodinami
Tématické fráze:
dezert z tofu,
krém z tofu,
tofu krém,
dezerty z tofu,
tofu pudink,
tofu dezert,
tvarohový krém z tofu,
krém z z tofu,
krem z pribinacku,
hedvábné tofu recepty,
dezert s tofu,
pudink z tofu,
krém s tofu,
vanilkový krém z tofu,
krém z tofu a rostlinného mléka,
čokoladovy krem z tofu natural,
pudinkové tofu,
vanilkový tofu krém,
kakaovy krem z tofu,
tofu krém s malinami
Suroviny:
tofu natural,
pudink vanilkový,
mléko rostlinné,
směs na jáhlovou kaši,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (2)