Suroviny
Porce: 10-15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 146 kJ / 4 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,79 g |
Tuky | 217,68 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 626,70 g |
Postup přípravy
Žloutky a cukr třít do pěny pomalu přidat obě mouky a prášek do pečiva a z bílku sníh ..... vmíchat olej a nakonec vodu vlét na plech a dát ovoce (dle vlastníko výběru ) a žmolenku
Zveřejněno 4. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Základní recept na koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzBJ
Moje poznámka
Základní recept na koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzBJ
Nejnovější recepty
Kynuté meruňkové knedlíky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketové hranolky
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová bábovka
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno 26. 6. 2025 11:01
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno 26. 6. 2025 10:54
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno 26. 6. 2025 07:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lučinová pomazánka s vajíčky a okurkou
Atram55 před 40 minutami
Ovocné muffinky s ořechy
kmatyasova před 1 hodinou
Koprová omáčka
Helenka1993 před 1 hodinou
Cuketová omáčka se sýrem
Wanilor před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Anna.Milkova před 4 hodinami
Žemlovka se snehem
Lenka1980 před 4 hodinami
Krůtí nudličky se šunkou
Honza62 před 5 hodinami
Krémová kedlubnová polévka
Daduse před 5 hodinami
Nejlepší bublanina
mjanickam před 10 hodinami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 18 hodinami
Tématické fráze:
recept na kolac,
jak správně třít do pěny,
jak spravne udelat zmolenku,
jak udělat správně žmolenku,
delame zmolenku na kolac
Suroviny:
mouka hladká,
mouka hrubá,
cukr krystal,
olej,
voda,
prášek do pečiva,
vejce,
máslo,
mouka hrubá,
cukr
Komentáře (9)