Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 948 kJ / 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,35 g |
Tuky | 43,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 164 mg |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnatá kuřecí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k3j
Moje poznámka
Šťavnatá kuřecí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k3j
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 11 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 11 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 11 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 12 minutami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 13 minutami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 48 minutami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 1 hodinou
Karamelový dezert
thekumsen před 1 hodinou
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 2 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 3 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 5 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 5 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 6 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí roláda bez práce,
kuřecí roláda,
kuřecí roláda z kuřete,
recept na kuřecí roládu,
recept kuřecí roláda,
kuřecí roláda recept,
roláda z kuřete,
jak udělat kuřecí roládu,
kuřecí roláda recepty,
šťavnatá krůtí roláda,
kureci-rolada,
vykošťování kuřete,
recepty kuřecí roláda,
kostění kuřete,
roláda z kuřecích prsou,
kuřeci rolady,
recepty na kuřeci roladu,
jak upect kureci roladu,
vykosťování kuřete na roládu,
babicovy dobroty recepty kuřecí roláda
Suroviny:
kuře,
šunka vepřová,
mrkev,
petržel,
celer,
petrželka zelená,
máslo,
sůl,
pepř bílý,
mouka hladká
Komentáře (17)