Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové lívance s koprovou brynzou

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 8. 2014 22:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 603 kJ / 3 012 kcal
Bílkoviny132,18 g
Tuky99,73 g
Vláknina21,16 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 2,57 g
Sůl6,53 g
Sacharidy385,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lívance jsou skvělé i potřené česnekem a posypané sýrem - jako langoše.

Výborně chutnají také k polévkám (hrachová, bramborová, česnečka...)

A když je méně osolíte, můžete je jíst nasladko.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Navir Navir

11. 8. 2014 23:26

Petra: Peťulko, běž spinkat, my jsme si tady bez tvého vědomí dovolili udělat "Pokec" - huš :-!:-!:-!

Petra

11. 8. 2014 23:24

Ivulinka, fakt si myslíš, že takové kecy patří do komentářů?

Navir Navir

11. 8. 2014 23:23

petra: ... s tu dlouho nebyla, co :-((:no:

ivulinka ivulinka

11. 8. 2014 23:19

petra: tak na vás jsme tu právě čekali:-D:-D:-D

petra

11. 8. 2014 23:17

Tohle fakt patří pod recept? Z té hromady plků dole se receptu týká snad jen jeden:-//

ivulinka ivulinka

11. 8. 2014 23:17

danielle72:nemusíš si díky mě přidělávat zbytečnou práci, už tak tě to stálo mnoho času a práce, což jiní asi opět zase nedocení, ale já jsem gramotná, většinou postupy chápu a fotky beru jako vylepšení receptu o level výše;-)

Navir Navir

11. 8. 2014 23:09

casino: Víš co, lásko, ty mně taky... :yes:

Navir Navir

11. 8. 2014 23:06

danielle72: Dani, TY JSI SKVĚLÁ :yes::yes::yes: :-D:-D:-D Protože všichni nepřejícníci světa, polibte nám čestr ... :yes::yes::yes::-D:-D:-D

danielle72 danielle72

11. 8. 2014 23:04

Nu, je čas se vyjádřit ke komentářům:

Ivulinka: pokud máš zájem, vypálím a pošlu CD (fotek mám asi 60:-)))
Navir: nejen recepty, ale i sranda je to, oč tu běží ;-)
Jarda: oslovila jsem některé slovenské salače - bačové prý fotky zašlou do pátku, jen co brynza dozraje...
Špagetka: díky:-K
Hosta: děkuji - příště vložím videorecept, skvělý nápad. Zájem o režii projevil sám Woody, scénáře se ujme sám život :-))
Colombo: ještě na sobě budu pracovat:-8

Všem: Jste skvělí:-K

Navir Navir

11. 8. 2014 23:04

Colombo65::-D:-D:-D:yes::yes::yes:

casino casino

11. 8. 2014 23:04

Navir:
No, esi si takto představujete, jak by měly vypadat komenty, tak Bůh ochraňuj nejen královnu...
...a vůbec, proč mě níže zmiňujete:-? To mluvíte z cesty, nebo jste se už stihla zlinkovat:-D

ivulinka ivulinka

11. 8. 2014 22:58

No, Dani, jaktože jsi to tam hned nenapsala? Lidi jsou různí a někteří by tuhle informaci v postupu hledali zbytečně...:-D:-D:-D
Colombo, dobrý postřeh:yes:

spagetka spagetka

11. 8. 2014 22:58

Colombo65::-D:-D:-D:yes::yes::yes:

Colombo65 Colombo65

11. 8. 2014 22:54

Krásná práce ;-) Ještě v rámci zábavného textu, jsi tam měla napsat,že průměr koleček na lívanečníku by se měl shodovat s průměrem sklenice těsto vykrajované. Znáš lidi :-D:-K

Navir Navir

11. 8. 2014 22:45

No, lidičky, k receptu to nepatří, ale nevím, kam to napsat. Takhle by měly komenty vypadat :-!
Nelíbí - napsat slušně proč
Líbí - napsat slušně proč
ALE HLAVNĚ - KUPA SRANDY :-!:yes::yes::yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: z ceho je brynza recepty z brynzy brynza slane livance s bramboy slovenské lívance bramborové lívance slané recept na lívance brynzové lívance recept bryndza recepty brynza recepty recepty brynza recepty s brynzou livanec s uzeninou brynza recept brynzove těsto recept z tofu podle polhreicha tofu lívance lívance z bramborového těsta slané brynzové pirohy koprová omáčka vařené brambory - lívance

Suroviny: mouka hrubá, brambory, vejce, mléko, droždí čerstvé, sůl, cukr, mouka hladká, olej, brynza, kopr, smetana zakysaná, sůl

TopRecepty.cz

Bramborové lívance s koprovou brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lVNJ