Bramborové lívance s koprovou brynzou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 603 kJ / 3 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,18 g |
Tuky | 99,73 g |
Vláknina | 21,16 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,53 g |
Sacharidy | 385,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lívance jsou skvělé i potřené česnekem a posypané sýrem - jako langoše.
Výborně chutnají také k polévkám (hrachová, bramborová, česnečka...)
A když je méně osolíte, můžete je jíst nasladko.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2014 23:26
11. 8. 2014 23:24
11. 8. 2014 23:23
11. 8. 2014 23:19
11. 8. 2014 23:17
11. 8. 2014 23:17
11. 8. 2014 23:09
11. 8. 2014 23:06
11. 8. 2014 23:04
Ivulinka: pokud máš zájem, vypálím a pošlu CD (fotek mám asi 60)
Navir: nejen recepty, ale i sranda je to, oč tu běží
Jarda: oslovila jsem některé slovenské salače - bačové prý fotky zašlou do pátku, jen co brynza dozraje...
Špagetka: díky
Hosta: děkuji - příště vložím videorecept, skvělý nápad. Zájem o režii projevil sám Woody, scénáře se ujme sám život
Colombo: ještě na sobě budu pracovat
Všem: Jste skvělí
11. 8. 2014 23:04
11. 8. 2014 23:04
No, esi si takto představujete, jak by měly vypadat komenty, tak Bůh ochraňuj nejen královnu...
...a vůbec, proč mě níže zmiňujete To mluvíte z cesty, nebo jste se už stihla zlinkovat
11. 8. 2014 22:58
Colombo, dobrý postřeh
11. 8. 2014 22:58
11. 8. 2014 22:54
11. 8. 2014 22:45
Nelíbí - napsat slušně proč
Líbí - napsat slušně proč
ALE HLAVNĚ - KUPA SRANDY
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 23 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 15 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 16 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 9 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 9 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 11 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 11 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero na téma bramborové placky: Nabízí se mnoho možností s jednou základní surovinou
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Tématické fráze: z ceho je brynza recepty z brynzy brynza slane livance s bramboy slovenské lívance bramborové lívance slané recept na lívance brynzové lívance recept bryndza recepty brynza recepty recepty brynza recepty s brynzou livanec s uzeninou brynza recept brynzove těsto recept z tofu podle polhreicha tofu lívance lívance z bramborového těsta slané brynzové pirohy koprová omáčka vařené brambory - lívance
Suroviny: mouka hrubá, brambory, vejce, mléko, droždí čerstvé, sůl, cukr, mouka hladká, olej, brynza, kopr, smetana zakysaná, sůl
Bramborové lívance s koprovou brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVNJ
69 názorů