Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 862 kJ / 1 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,52 g |
Tuky | 75,12 g |
Vláknina | 2,64 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 76,64 g |
Postup přípravy
Kdo nemusí dia, tak si pocukruje cukrem.
Zveřejněno 12. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný koláč pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVEZ
Moje poznámka
Ovocný koláč pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVEZ
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 16 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 4 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 5 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 5 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 6 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 6 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 6 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 9 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 9 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
koláč pro diabetiky,
koláče pro diabetiky,
pečeme pro diabetiky,
peceni pro diabetiky,
cukr na pečení pro diabetiky,
pečeme pro diabetiky recepty,
cukr pro diabetiky,
ovocný koláč bez cukru,
koláč pro diabetika,
recepty pečení pro diabetiky,
pečeme pro diabetika,
dietní ovocný koláč,
recepty pro diabetiky,
tvarohový koláč pro diabetiky,
moučník pro diabetiky,
bublanina pro diabetiky,
cukr pro diabetiky na pečení,
koláče pro diabetiky recepty,
kolace pro dijabetiky.com,
moucniky pro diabetiky
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
olej,
voda,
sladidlo,
prášek do pečiva
Komentáře (13)
Jinak pro diabetiky peču ze špaldovky, polohrubá je méně vhodná, zvyšuje hladinu cukru víc než špaldovka. Ale borůvky to rozhodně napravěj, ještě bych přidala skořici
A vypadá to dobře