Postup přípravy
Krok 1: Jehněčí kýtu nasolíme a načesnekujeme. Dáme péct na cca 125°C na 2 hodiny. Mezitím si bulgur opláchneme dvakrát vlažnou vodou.
Krok 2: Potom dáme do kastrůlku a přidáme trošku Podravky + vody. Teplotu v troubě zvýšíme na 140°C a zapečeme ho (kýtu tam samozřejmě necháme). Po další hodině je vše hotovo.
Zveřejněno 3. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jehněčí kýta s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Llor
Moje poznámka
Pečená jehněčí kýta s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Llor
Nejnovější recepty
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 26 minutami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 3 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové placičky s barevným zelím
Přidáno před 3 hodinami
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 23 minutami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 1 hodinou
Zapečený chřest
Leren před 2 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 2 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 3 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 3 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 3 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 3 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
bulgur recepty,
pečená jehněčí kýta,
jehněčí kýta podle šéfkuchaře,
jehněčí kýta,
jehněčí maso s s bulgurem,
pečené jehněčí na majoránce s hořčicí
Suroviny:
kýta jehněčí,
bulgur,
podravka,
sůl,
česnek
Komentáře (1)