Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roláda s bramborovou náplní

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 3. 2015 12:18

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 354 kJ / 1 519 kcal
Bílkoviny192,31 g
Tuky51,97 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 827 mg
Sodík 4,50 g
Sůl10,96 g
Sacharidy66,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

10. 3. 2015 01:07

casino: že by u trakaře? :-D:-D:-D

casino casino

9. 3. 2015 18:55

Nadja:
Ba ne...
Jedno je kolečko, fffšak víte u čeho...;-)

Nadja Nadja

9. 3. 2015 17:54

casino: :-O strouhání nebo strouhanka, příp. drobení - vždyť je to jedno, hlavně že víme o co se jedná a že nám chutná.;-)

jarda Kadic jarda Kadic

9. 3. 2015 13:56

tejaja: dík za recept na přípravu tarhoni,aspoň to nemusim hledat:yes:
Casino: představte si , že u nás se říká strouhání “drobení“ ;-)

casino casino

9. 3. 2015 12:24

Nadja:
"strouhanka"?
No, to by mi naši dali, dybych jim uvařil strouhanku:-D
...u nás tomu říkáme "strouhání":-K

Nadja Nadja

9. 3. 2015 12:06

:-K tejaja: Terezko děkuji za vysvětlení. Dívala jsem se na uvedený link na výrobu tarhoni.
Já ji znám kupovanou - pěkné kuličky.
:-O To co popisuješ, u nás nazýváme strouhanka - a ta je buď drobná, strouhaná na malé slzičce nebo velká - ta se strouhá na velké slzičce. Zaváří se do polévky přímo, neopražená, nebo se opraží, pak dusí a slouží jako příloha.;-)

tejaja tejaja

8. 3. 2015 20:39

Ďakujem za pekné komentáre. :-8
Nadja: Maďka, tarhoňu najprv na troche oleja opražím, za stáleho miešania, aby sa nespálila, len zhnedla. Potom zalejem vodou, osolím a zakryté dám do rúry dusiť. Tu je recept : http://www.toprecepty.cz/recept/2345-tarhona/ ;-)
Jardo díky za upozornenie, kmín doplnený v surovinách. :-D:-D;-)

hosta hosta

8. 3. 2015 17:27

Maso v bramboráku umí každý, bramborák v mase jen Terezka:-D - bezvadný:yes:

Nadja Nadja

8. 3. 2015 14:56

jarda Kadic: Ty nemáš azbuku? :-D:-D:-D
;-) Kuskus stačí zalít vroucí vodou, žádné velké vaření.

jarda Kadic jarda Kadic

8. 3. 2015 13:53

Zajímavá bašta:yes: + bodík;-)
Pro ty,co by nevěděly (i) ,co je rasca - kmín.:-))
Anebo : Rasc větaly jabloni i grůši.....:-D
Koupil jsem onehdy kuskus i tarhoňu,ale nejsou lidi na uvaření...:-D:-D:-))

Nadja Nadja

8. 3. 2015 13:26

Terezko, máš hezky připravenou tarhoňu - jak ji děláš, že některá je tmavá - po uvaření ji ještě osmažíš? :-?
Roláda plněná bramborovou směsí - to už je vlastně příloha uvnitř :-D:-D:-D - vypadá dost jedle. :yes:1.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborová roláda jako příloha přiloha k roládě rolada s bramborpvou a jatrovou náplní vepřová roláda s bramborovou náplní

Suroviny: plec vepřová, brambory, šunka schwarzwaldská, vejce, cibule, mouka hladká, kmín drcený, kmín celý, česnek, pepř, sůl, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Roláda s bramborovou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wA6J