Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 136 kJ / 2 662 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,18 g |
| Tuky | 68,40 g |
| Vláknina | 25,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 183 mg |
| Sůl | 1,01 g |
| Sacharidy | 462,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízovo-jablečný koláč s oříškovou příchutí bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wmG
Moje poznámka
Rybízovo-jablečný koláč s oříškovou příchutí bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wmG
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 8 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 9 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 11 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 1 hodinou
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 1 hodinou
Banánový chlebíček II
Krize před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Mapa56 před 1 hodinou
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Geressha před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
Kajkajak před 2 hodinami
Banánové vafle
Hajecna Katka před 4 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
L.Komrska před 4 hodinami
Budapešťská pomazánka
VerkaDvorakova před 4 hodinami
Tématické fráze:
jablečný koláč bez lepku,
recept na koláče bez vejce,
recepty s oriskovou mouku bez vajec,
bezlepkové pečení recepty,
rybízovo třešnový koláč,
nektarinkovy koláč polenta,
rybízovo banánový koláč,
koláč s jablky bez vajec a mléka,
recepty rybíz bez lepku
Suroviny:
mouka doves farm plain white,
mouka hladká čiroková,
mouka slunečnicová,
mouka z vlašských ořechů,
xanthan,
prášek do pečiva,
cukr třtinový,
olej,
voda,
jablko,
rybíz černý
Komentáře (1)