Jablečné potěšení
Suroviny
Porce: asi 10 podle velikosti formy
Nutriční hodnoty
Energie | 12 330 kJ / 2 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,48 g |
Tuky | 118,56 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 402,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2015 15:16
cathleen: pode velikosti já dala 5 vrstev pokud budete mít větší formu bude vrstem méně třeba jen dvě
7. 4. 2015 14:43
Daly by se místo džemu použít třeba nastrouhaná jablka?
7. 4. 2015 13:57
Můžeš, prosím, upřesnit ten postup? Nerozumím tomu vrstvení.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 34 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 41 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 46 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 51 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 53 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: jablečné potěšení jablčeé potěšení nejlepší jablečná marmeláda
Suroviny: mouka hladká, cukr, olej, mléko, prášek do pečiva, cukr, vejce, džem, mouka hrubá, sádlo
Jablečné potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mx3
3 názory