Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s bylinkovým bříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nPxl
Moje poznámka
Pstruh s bylinkovým bříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nPxl
Nejnovější recepty
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 8 hodinami
Plněné bramborové knedlíky škvarky a houbami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Husí stehna s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 15 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí svíčková na smetaně
JirkaB před 4 hodinami
Sachr dort z jablek
KristinaT před 4 hodinami
Tiramisu roláda s Mascarpone
agibail před 5 hodinami
Zapečené brambory se smetanou a kuřecím masem
Kajkajak před 6 hodinami
Cikánská pečeně z hovězího masa
L.Botosova před 7 hodinami
Langoše z jogurtu
Lucie Hertlova před 8 hodinami
Cuketová polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Jitinka před 9 hodinami
Krkovice zapečená se sýrem a zeleninou
MilanKopper před 9 hodinami
Tématické fráze:
tncz nova špenatove halušky,
jaka bylina ke pstruhovi,
jak grilujeme pstruhy recepty,
pstruh na masle s bylinkovym prelivem
Suroviny:
pstruh,
kopřivy,
šťovík,
petržel,
šalvěj,
máslo,
sůl,
citron
Komentáře (9)
Je vidět, že začíná sezóna
Ano, už jsme zahájili sezonu, v sobotu bylo krásně