Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 801 kJ / 2 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,80 g |
Tuky | 247,30 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 5,96 g |
Sůl | 15,20 g |
Sacharidy | 63,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový koláč s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPBm
Moje poznámka
Bramborový koláč s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPBm
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 17 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 5 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 6 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 8 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 8 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 8 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 9 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 10 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 10 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
koláč s brynzou,
bramborový koláč s brynzou,
zapečené brambory s ovčí bryndzu,
bramborový koláč jarní cibulka,
kolac z s brynzou,
koláč z brynzy,
placky potřené brynzou se slaninou,
jarni brynza,
zapekat brynzou,
kolac s brynzou a slaninou,
recety s bryndzou,
dietni recept s bryndzou,
bačovské brambory,
recept na kolac s brynzou,
koláč brynza
Suroviny:
brambory,
slanina,
brynza,
cibulka jarní,
mléko,
sůl,
pepř
Komentáře (2)