Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 689 kJ / 643 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,65 g |
| Tuky | 62,07 g |
| Vláknina | 2,45 g |
| Cholesterol | 137 mg |
| Sodík | 484 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 13,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekový dip ke gyrosu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gZR
Moje poznámka
Česnekový dip ke gyrosu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gZR
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 17 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 20 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 5 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 7 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 7 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 8 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 8 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 9 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 9 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 9 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 9 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
cesnekovy dip,
dip z kysané smetany,
recept na česnekový dip,
dip ke gyrosu,
nejlepší česnekový dip,
česnekový dip z majonézy,
dip z majonézy,
dip na kebab,
dip na gyros,
česnekový dip recept,
cesnekovy omáčka na kebab,
nejlepší dip,
česnekový dip na kebab,
cesnekovi dip,
cesnekovy dyp,
česnekový dip bez majonézy,
česnekový dip s majonéza,
dresing na gyros,
česnekovité dip,
gyros dip
Suroviny:
smetana kysaná,
majonéza,
česnek,
petržel,
pažitka,
sůl
Komentáře (6)