Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře pečené na soli

Kuře pečené na soli vás ohromí jednoduchostí a bohatostí chuti. Maso je připravené tak, aby všechna šťáva zůstala uvnitř, zatímco kůže získá krásnou křupavost. Chutí se podobá kuřeti grilovanému.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

25. 8. 2015 14:03

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 925 kJ / 1 894 kcal
Bílkoviny163,00 g
Tuky138,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 401,20 g
Sůl1 003,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janek53 janek53

25. 8. 2015 20:17

Něco nového nebo inovace:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře pečené na soli kuře na soli pecene kure na soli kuře pečené v soli recept kuře pečené na soli kuře na kilo soli recept kuře na soli pečené kuře na kilo soli recepty pečené kuře v soli kure v soli pečené kuře se solí recept na kuře na soli kuře na soli recepty kurca na soli péčené kuře kuře pečené se solí kuře pečené na soli recept kuře na kile soli pecene kure v solo kuře počené na soli

Suroviny: kuře, sůl

TopRecepty.cz

Kuře pečené na soli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6jOL