Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,34 g |
| Tuky | 15,29 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qE3
Moje poznámka
Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qE3
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 4 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené křenové brambory
cookamater před 9 minutami
Kuřecí soté s brokolicí
Kdyzjehlad před 14 minutami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Diesel před 1 hodinou
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 4 hodinami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 10 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 11 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 11 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 11 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 13 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 14 hodinami
Tématické fráze:
co uvařit z vepřového masa,
římský hrnec recepty,
guláš v římském hrnci,
kotlety v rimskem hrnci,
maso na květáku,
vepřové kotlety v římském hrnci,
maso na bramborách,
jak zpracovat květak,
řimský hrnec,
vše o bramborách,
vepřové maso recepty,
recepty pro římský hrnec,
římský hrnec guláš,
recepty v římském hrnci,
co uvařit z květáku,
co uvařit s vepřového masa,
recepty z vepřového masa v římském hrnci,
maso v římském hrnci,
co uvařitv římském hrnci,
římský hrnec recepty brambory a maso
Suroviny:
brambory,
krkovice vepřová,
květák,
cibule,
vejce,
olej,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (12)