Tortilly s koprotofu salátem

veganotic Kuchařka: veganotic

Dietní recepty , Veganské 0 názorů

Suroviny

1 balení tofu natural (chuťově nejlepší je imo Sunfood BIO)
2-3 jarní cibulky (příp. je možné dát červenou či normalní)
3 lžíce sojanézy (domácí nebo kupovaná)
2 lžičky horčice
2 lžíce citronové šťávy
svazek čerstvého kopru nasekaného (asi víte, že ten "stonek" se nejí)
Sůl (ideálně černá sůl - kala namak se specifickou vaječnou chutí)
pepř
přidala jsem též vegan kaviár z řasy. Není nutný, ale příjemně to ozvláštní. Je k dostání v Ikee za 39 kč.
můžete přidat též na drobno nakrájené kyselé okurky
řapíkatý celer (zvlášť pokud máte něco proti kopru)
tortilla
špenát
polníček nebo jiná zeleň
mrkev nakrájená na tenké proužky
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Tofu rozmačkejte vidličkou a přídejte ostatní ingredience vypsané před tortillou.

  2. Spolu se špenátem a mrkví avrstvěte do tortilly a zarolujte.

Poznámka

Mé další recepty najdete na http://www.veganotic.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 209 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tortilly s koprotofu salátem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: recepty tortily obrázky rajcatovy ze sojanezou