Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 440 kJ / 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,66 g |
Tuky | 30,61 g |
Vláknina | 21,01 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Ravioli" z červené řepy a píniových oříšků (raw)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Em00
Moje poznámka
"Ravioli" z červené řepy a píniových oříšků (raw)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Em00
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 15 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 5 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 7 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 7 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 8 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 9 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 9 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 11 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 11 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 13 hodinami
Tématické fráze:
ravioli z cervene repy,
raviola,
raviola z červené řepy,
raw-ravioli z červené řepy,
ravioli z repy,
ravioly z červené řepy,
ravioli recept,
ravioly z červené červené řepy,
raviola z řepy,
jak servirovat ravioli
Suroviny:
řepa červená,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
ořechy piniové,
cibule šalotka,
pažitka,
droždí lahůdkové,
citron,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
česnek,
pažitka,
bazalka čerstvá,
šťáva citronová,
voda,
sirup agávový,
sůl
Komentáře (8)
Mně to spíš připomíná makronky..., ale může-li být tatarák ze zemáků, či carpaccio z řepy, tak proč neééé i Ravi..., že?
I když chuť tohoto výtvoru bude zřejmě moc dobrá