Hruškáč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 085 kJ / 1 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,56 g |
Tuky | 85,32 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 727 mg |
Sodík | 250 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 187,78 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 10. 2015 22:55
27. 10. 2015 20:57
27. 10. 2015 19:43
27. 10. 2015 19:20
27. 10. 2015 16:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 5 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 1 hodinou
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 2 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit hrušková povidla podle našich babiček. Vyzkoušejte je bez cukru
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Hrušková povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Výborně chutnají a jsou oblíbenou náplní buchet, koláčů a knedlíků
Další recepty
Tématické fráze: hruškáč
Suroviny: máslo, cukr krupice, mouka hladká, vejce, prášek do pečiva, sůl, mléko, hruška, máslo, cukr krupice, šťáva citronová, džem brusinkový, ořechy
Hruškáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gNMl
5 názorů