Zdobené perníčky
Co by to bylo za sváteční vánoční chvíle bez cukrovou polevou ozdobených sladkých medových perníčků. Upečte je včas aby se stihly rozležet a změknout. U zdobení využijte pomoc dětí, bude je to bavit.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 27 768 kJ / 6 637 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,04 g |
| Tuky | 149,21 g |
| Vláknina | 33,50 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 3,69 g |
| Sůl | 0,76 g |
| Sacharidy | 1 180,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdobené perníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Pkm
Moje poznámka
Zdobené perníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Pkm
Nejnovější recepty
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 32 minutami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 41 minutami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 3 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové košíčky
kvetka před 26 minutami
Hovězí polévka
Kajkajak před 36 minutami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 1 hodinou
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 2 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 2 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 2 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 2 hodinami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 4 hodinami
Tématické fráze:
zdobené perníčky,
jak se zdobí perníčky,
perníčky recept,
recept na pernicky,
kdy mazat perníčky,
kdy se zdobí perníčky,
kdy mazat perníčky vajíčkem,
pernicky fotky,
perníčky zdobené,
zdobené perníčky foto,
kdy mazat perníčky vejcem,
jak mazat perníčky,
perník zdobený,
mazat perníčky bilkem,
pernicky namazat vajickem,
perníčky recept zkušenosti,
perníčky zdobení,
perníčky zdobení,
zdobene perniky,
mazat pernicky
Suroviny:
cukr moučkový,
vejce,
máslo,
med,
mouka hladká,
soda jedlá,
koření do perníku,
kakao,
cukr moučkový,
bílek,
šťáva citronová
Komentáře (11)
Chuťově skvělé ,ale doporučuji dát kvalitní med,to je základ a víc koření 2,5 lžičky! Mazala jsem vajíčkem s rumem a vanilkovou esencí a přidala jsem do vajíčka i žičku cukru.Vynikne víc ta kořeněná chuť perníčku. Mazat asi 4 minuty po vytažení z trouby . Pokud se moc nelesknou ještě jednou namazat vajíčkem.