Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 009 kJ / 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,94 g |
Tuky | 88,47 g |
Vláknina | 5,34 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 13,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Matjesový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DlLy
Moje poznámka
Matjesový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DlLy
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 8 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 19 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 20 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 6 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 6 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 6 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 6 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 7 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 7 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 8 hodinami
Tématické fráze:
salát z matesů,
salát z matesa,
salát s matesů,
salát z matjesů,
bramborová pomazánka na chlebíčky,
salat s matjesy,
matejsovy salát recept,
matejsový salát,
matjesový salát s červenými fazolemi,
saláty z matesů,
majtesovy salat,
matjesový salát s majonézou,
recept na mtjesovy salát,
bramborová salat s matjesy,
salat z u matesa,
příprava matesů,
zeleninový salát s matjesy,
saláty s matesů,
saláty z matjese,
nejlepší salát z matesů
Suroviny:
matjes,
cibule,
paprika kozí roh,
paprika čerstvá červená,
majolka,
hořčice dijonská se zeleným pepřem,
okurky sterilované,
sůl,
pepř
Komentáře (15)