Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 492 kJ / 357 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,93 g |
| Tuky | 11,62 g |
| Vláknina | 13,62 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 3,25 g |
| Sacharidy | 41,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená cherry rajčátka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN43
Moje poznámka
Pečená cherry rajčátka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN43
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 43 minutami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 1 hodinou
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 2 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 12 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 13 minutami
Celozrnné housky
Manik před 50 minutami
Margot koláč s jablky
jestedka před 2 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 2 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 2 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 3 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 13 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 14 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 14 hodinami
Tématické fráze:
pečená cherry rajčata,
pečená rajčátka,
pečená cherry rajčátka,
cherry rajčátka,
pečená cherry rajčátka recept,
cherry rajčátka recepty,
scherry rajčata,
46062,
scherry rajčata recept,
pečená schery na rajčata,
pečená cherry,
pečená scherry rajčata,
pečene cherry rajčatka,
nakládaná cherry rajčátka,
pecena cheri rajcata,
chery rajčátka s rukolou,
cherry rajčata pecena nakladana,
nakládaná cherry rajčata,
cheri rajčatka,
pečená scherry rajčata
Suroviny:
rajče cherry,
sýr balkánský,
rohlík,
olej olivový,
česnek,
tymián,
pepř,
sůl
Komentáře (2)