Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Chystáte romantickou večeři pro svou drahou polovičku? Šťavnatý kus masa je sázka na jistotu. Vděčná je vepřová panenka, tradičně servírovaná se zelenými fazolkami a pepřovou omáčkou. Nemusíte se bát, přípravu zvládne i začátečník.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 290 kJ / 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,75 g |
Tuky | 42,00 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 18,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já poprvé chtěla vyzkoušet gratinované brambory. Další mé recepty najdete zde: http://www.vareniapeceni.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 1. 2016 08:12
24. 1. 2016 18:34
24. 1. 2016 18:15
24. 1. 2016 15:26
24. 1. 2016 15:17
24. 1. 2016 13:08
24. 1. 2016 07:54
23. 1. 2016 20:44
23. 1. 2016 20:01
23. 1. 2016 19:56
23. 1. 2016 19:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 10 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 25 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 25 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Jak připravit panenku? Poradíme vám tipy, jak dosáhnout šťavnaté a zároveň křupavé vepřové panenky
Jak udělat domácí jíšku a vyhnout se chybám při její přípravě. Potřebujeme na ni kvalitní tuk. Pro pozdější využití ji snadno zmrazíme
Další recepty
Tématické fráze: panenka s pepřovou omáčkou veprova panenka veprova panenka recept vepřova panenka recepty veprova panenka na pepři vepřová panenka na zeleném pepří vepřova panenka na pepři recept panenka s pepřovou omáčkou - recept veprova panenka s omackou vepřová panenka na pepři recepty recepty z vepřové panenky vepřové maso s pepřovou omáčkou panenka na zeleném pepři vepřové na pepři vepřové maso na zeleném pepři vepřové na pepři s omáčkou vepřový steak s pepřovou omáčkou recept na vepřovou panenku vepřové maso na pepři veprove s peprovou omackou
Suroviny: panenka vepřová, koření pepřové, fazolky zelené, slanina, sůl, pepř, smetana, víno bílé, pepř zelený sterilovaný, vývar masový, rozmarýn, tymián
Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNYY
26 názorů