Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 458 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,58 g |
Tuky | 24,59 g |
Vláknina | 3,56 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 7,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé krevetové kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjw3
Moje poznámka
Rychlé krevetové kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjw3
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 9 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 11 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 2 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 2 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 2 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 5 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 6 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 7 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 7 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 9 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 9 hodinami
Tématické fráze:
krevetové kari,
rychlé červené curry s krevetami,
vareniste recepty,
krevetove cury,
krevety na červeném kari recept
Suroviny:
cibule,
olej,
pasta kari červená,
protlak rajčatový,
omáčka rybí,
krevety,
hrášek cukrový,
mléko kokosové,
koriandr čerstvý
Komentáře (3)
Měl jsem dojem, že mi smrdí zásluhou nevhodných krevet (200,-/kg), ale ukázalo se, že stejného "efektu" je dosaženo i s krevetami 1.600,-/kg
No, když se ale vylučovací metodou vynechala červená (resp. zelená) kari pasta, tak jsem si pošmákl i já