Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 922 kJ / 698 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,59 g |
| Tuky | 58,16 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 174 mg |
| Sodík | 482 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 2,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené hovězí maso se studenou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ep8W
Moje poznámka
Vařené hovězí maso se studenou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ep8W
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 2 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 2 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 13 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 1 hodinou
Celozrnné housky
Manik před 1 hodinou
Margot koláč s jablky
jestedka před 3 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 3 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 3 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 3 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 14 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 15 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 15 hodinami
Tématické fráze:
vařené hovězí maso,
vařené hovězí s omáčkou,
vařené hovězí maso recept,
co z vařeného hovězího masa,
recepty z vařeného hovězího masa,
vařené hovězí maso recepty,
vařené hovězí,
recepty z vařeného hovězího,
recepty z vareneho hovězí maso,
hovězí maso recepty,
recept z vařeného hovězího masa,
vařené hovězí recept,
hovězí maso vařené,
vařené hovězí maso z polévky,
hovezi maso varene recepty,
varene maso,
recept hovězí maso,
vařene maso recept,
studená omáčka k hovězímu masu,
vařené hovězí maso - recepty
Suroviny:
maso vařené,
lučina,
majonéza,
protlak,
petrželka zelená,
chilli,
šťáva citronová,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)