Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zámecká drůbeží játra

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 5. 2009 15:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 461 kJ / 827 kcal
Bílkoviny87,16 g
Tuky26,38 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 376 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy54,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ideální je, když smažíme najednou na dvou pánvích, aby jablka, cibule i játra byly asi přibližně stejně hotové. Pokud nestíháme, to dříve hotové uchováme v teple nebo dohřejeme v mikrovnce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jahoda jahoda

4. 5. 2010 22:30

výborná pomůcka na krájení cibule jehttp://www.zahradahobby.cz/hreben-na-krajeni-cibul..., kdo nezná, třeba ocení.;-) nedávno jsem koupila za 38,-Kč a jinak už cibuli nekrájím...

Iljusa Iljusa

4. 5. 2010 21:38

Přesně jak Magdalenka - receptík mi unikl ;-)
Bezvadný tip :yes: - nejen na pokrm, ale i na vychytávky při přípravě :yes::-K

magdalenka magdalenka

4. 5. 2010 21:28

Hella, veľmi pekné! Trávim tu menej času, takže skoro mi toto uniklo. A to krájanie cibule! Aké jednoduché a napriek tomu by ma to nikdy nenapadlo...Ďakujem za recept i za to krájanie...
+

Hella Hella

3. 5. 2009 09:37

Jani, tu cibuli i na špízy nakrájíš podobně, jako tady s párátky. Musíš tu cibuli nejdříve napíchnout na jehlu (může už na ní být i maso) a pak teprve ukrojit. Plátky cibule ale v tom případě budou dost silné (asi 1 cm, aby se tam jehla vešla). Tady stačí párátka - jsou tenká. Na talíři pak většinou cibuli na jednotlivá kolečka rozházím, tady jsem moc pospíchala, a zůstaly vcelku.

spagetka spagetka

2. 5. 2009 22:35

:-p;-):yes:

Jenda1 Jenda1

2. 5. 2009 20:40

Několik dobrých nápadů v jednom receptu hodnotím plusíkem.:-!:-)):yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 5. 2009 17:52

No, vypadá to skvostně:-p Já bych asi měla problém s tou cibulí. Kolikrát je v receptu na špízy napsané-nakrájet na kolečka, ale zkuste kolečko cibule napíchnout na jehlu:-D Takže to řeším raději měsíčkama, ale tady ta kolečka jsou úžasná. Máš plus, Helli, játra máme rádi:-p (zase jsem málem napsala-játru máme rádi, to by zase někdo měl radost):-)):-D:-))

Marta Marta

2. 5. 2009 16:19

tak už se nám odkrylo tajemství Zámeckých jater :-), vypadají velice jednoduše a chutně :-p, jen škoda, že zbytek rodinky zřejmě nepřesvědčím :-/ (musí být játra schovaná v omáčce), asi by zůstali jen na těch jablkách :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: drůbeží játra recepty drůbeží játra drubezi jatra recept recept na drůbeží játra zámecká vepřová játra játra pokrmy z jater zamecka kureci jatra špíz z drůbežích jater krajení jater kuřecí játra recepty s rozinkami recepty z drubežích jater krájení cibule na špíz top recepty drůbeží játra drůbeýi játra recept recept drůbeži játra drůbeží játra v ostré omacce z?meck? vep?ov? j?tra drůbeží játra spiz zámecký špíz

Suroviny: játra drůbeží, jablko, cibule, sůl, pepř, paprika, olej, mouka hladká

TopRecepty.cz

Zámecká drůbeží játra

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NxX6