Kuře galského vinaře
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 330 kJ / 1 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 352,23 g |
Tuky | 33,79 g |
Vláknina | 15,58 g |
Cholesterol | 854 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 51,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokrm pochází z mojí oblíbené restaurace Pastička v Praze 2.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 5. 2009 13:29
Marti, asi to bude trochu jiné, ale proč ne, když vám dijonská nechutná... Já zase nemusím tu plnotučnou (ani k párku ji nejím) a dijonskou mám ze všech hořčic nejraději...
15. 5. 2009 13:25
Eli, provokatérko , zase taková dobrota , posílám bodík
Jen jsme nepřišli na chuť dijonské hořčici, byl by to velký průser, kdybych použila klasickou plnotučnou?
Jen jsme nepřišli na chuť dijonské hořčici, byl by to velký průser, kdybych použila klasickou plnotučnou?
15. 5. 2009 13:15
Eli dík, já totiž mrazím směs bylinek ve formičkách na led a tak jsem si říkala, jestli třeba nějaké specielní bylinky....prostě normální půlku maggi kostky...fakt to vypadá senzačně...
15. 5. 2009 13:15
Jo, ještě k té příloze... My jsme dnes měli kuskus, ale určitě se hodí různě upravené brambory, šťouchané, opékané, vařené, americké, hranolky - co má kdo rád. Mně například tohle maso chutná s fazolkami na slanině (recept jsem sem vkládala), tak si to v Pastičce obvykle dávám...
15. 5. 2009 13:11
Světlanko, mám na mysli dochucovací kostku např. Maggi "Bylinky a česnek" nebo Vitana Natur 4 bylinky apod. Natur je dokonce bez glutamanu.
K tomu množství vody - to uvidíš, já podle toho, jak omáčka houstne a jak ji chci mít hustou přilévám (jenomže se obrátím ke dřezu a cmrndám do pánve rovnou studenou z vodovodu , takže se mi to těžko odhaduje... )
K tomu množství vody - to uvidíš, já podle toho, jak omáčka houstne a jak ji chci mít hustou přilévám (jenomže se obrátím ke dřezu a cmrndám do pánve rovnou studenou z vodovodu , takže se mi to těžko odhaduje... )
15. 5. 2009 13:06
Eli, receptík vypadá opravdu bezvadně...moc ráda bych ho zkusila...upřesni prosím tě množství vody do omáčky a co si mám představit pod "bylinkovou kostkou"?...a jako přílohu asi něco "bramborového", že?...třeba americké brambory?...
15. 5. 2009 13:05
No, co mám s tebou dělat, holka Kuře je skrátka super a ta brokolička v něm..nádhera Kuřátko se fakt dá dělat na stovky způsobů. Vděčné masíčko
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 8 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Právě bylo uvařeno:
Rýžový nákyp
drugdova92 uvařil před 41 minutami
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 3 hodinami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 3 hodinami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 3 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 4 hodinami
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Mleté maso s ředkvičkami podle rodinného receptu redaktorky Hanky: Sójová omáčka a zázvor dodají pokrmu šmrnc
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Další recepty
Tématické fráze: restaurace pastička kuřeci platek po sečuansku recept teplářský špíz recept kuřecí špalíčky se slaninou pangasius po sečuansku pastička restaurace kure dijon dijonske kure králík na dijonu kure na spekovych fazolkach kuře fazolky brokolice kuře na dijonské hořčici steak s vecem a slaninou kuře na galsky zpusob steak s fazolkami a slaninou recept kuřecí špalíčky brokolice závitky skřipec eliza restaurace praha kuřecí prsní maso-recept fazolky se slaninou,recept
Suroviny: prsa kuřecí, sýr niva, šunka, brokolice, hořčice dijonská, česnek, olej, máslo, mouka hladká, česnek, hořčice dijonská, kostka bylinková, víno bílé, cukr
Kuře galského vinaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjpr
22 názorů