Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře galského vinaře

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 5. 2009 12:58

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 330 kJ / 1 991 kcal
Bílkoviny352,23 g
Tuky33,79 g
Vláknina15,58 g
Cholesterol 854 mg
Sodík 2,42 g
Sůl5,90 g
Sacharidy51,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokrm pochází z mojí oblíbené restaurace Pastička v Praze 2.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

15. 5. 2009 13:29

Marti, asi to bude trochu jiné, ale proč ne, když vám dijonská nechutná... Já zase nemusím tu plnotučnou (ani k párku ji nejím) a dijonskou mám ze všech hořčic nejraději...:-)

Marta Marta

15. 5. 2009 13:25

Eli, provokatérko :-D, zase taková dobrota :-p, posílám bodík :yes:
Jen jsme nepřišli na chuť dijonské hořčici, byl by to velký průser, kdybych použila klasickou plnotučnou?

Svetlana Svetlana

15. 5. 2009 13:15

Eli dík, já totiž mrazím směs bylinek ve formičkách na led a tak jsem si říkala, jestli třeba nějaké specielní bylinky....prostě normální půlku maggi kostky...fakt to vypadá senzačně...:yes::yes::yes:

Eliza Eliza

15. 5. 2009 13:15

Jo, ještě k té příloze...:-) My jsme dnes měli kuskus, ale určitě se hodí různě upravené brambory, šťouchané, opékané, vařené, americké, hranolky - co má kdo rád. Mně například tohle maso chutná s fazolkami na slanině (recept jsem sem vkládala), tak si to v Pastičce obvykle dávám...:-p

Eliza Eliza

15. 5. 2009 13:11

Světlanko, mám na mysli dochucovací kostku např. Maggi "Bylinky a česnek" nebo Vitana Natur 4 bylinky apod. Natur je dokonce bez glutamanu.
K tomu množství vody - to uvidíš, já podle toho, jak omáčka houstne a jak ji chci mít hustou přilévám (jenomže se obrátím ke dřezu a cmrndám do pánve rovnou studenou z vodovodu :-8, takže se mi to těžko odhaduje...:-) )

Svetlana Svetlana

15. 5. 2009 13:06

Eli, receptík vypadá opravdu bezvadně...moc ráda bych ho zkusila...upřesni prosím tě množství vody do omáčky a co si mám představit pod "bylinkovou kostkou"?...a jako přílohu asi něco "bramborového", že?...třeba americké brambory?...:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 5. 2009 13:05

No, co mám s tebou dělat, holka:-? Kuře je skrátka super a ta brokolička v něm..nádhera:-!:yes::yes: Kuřátko se fakt dá dělat na stovky způsobů. Vděčné masíčko:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: restaurace pastička kuřeci platek po sečuansku recept teplářský špíz recept kuřecí špalíčky se slaninou pangasius po sečuansku pastička restaurace kure dijon dijonske kure králík na dijonu kure na spekovych fazolkach kuře fazolky brokolice kuře na dijonské hořčici steak s vecem a slaninou kuře na galsky zpusob steak s fazolkami a slaninou recept kuřecí špalíčky brokolice závitky skřipec eliza restaurace praha kuřecí prsní maso-recept fazolky se slaninou,recept

Suroviny: prsa kuřecí, sýr niva, šunka, brokolice, hořčice dijonská, česnek, olej, máslo, mouka hladká, česnek, hořčice dijonská, kostka bylinková, víno bílé, cukr

TopRecepty.cz

Kuře galského vinaře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qjpr