Suroviny
Porce: 2 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 368 kJ / 1 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,50 g |
| Tuky | 20,10 g |
| Vláknina | 43,05 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 223,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné špaldové bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VV7O
Moje poznámka
Celozrnné špaldové bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VV7O
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 30 minutami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 2 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 3 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 4 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 6 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 6 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 6 hodinami
Tématické fráze:
bagety ze špaldové mouky,
celozrnná špaldová mouka recepty,
špaldová mouka celozrnná recepty,
celozrnná bageta recept,
bagetky ze špaldové mouky,
špaldová celozrnná mouka recepty,
recepty ze spaldove celozrnne mouky,
bagety z celozrnne mouky,
špaldová bageta recept,
bageta ze špaldové mouky,
recepty z celozrnné špaldové mouky,
celozrnna špaldová mouka,
celozrná bageta recept,
špaldová mouka celozrnná,
špaldova veka se seminky,
recepty celozrnná bageta,
bageta z celozrnné mouky,
špálova mouka celozrna,
špaldové bagety,
bagetky že spaldovy mouky
Suroviny:
droždí,
mléko,
voda,
cukr,
mouka hladká,
mouka špaldová celozrnná,
mouka hladká čiroková,
sůl,
olej olivový
Komentáře (4)
Bod 2- obe múky, čiroková a špaldová zmiešať dokopy.
Tak 2 nebo 3?