Suroviny
Porce: 2 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 368 kJ / 1 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,50 g |
| Tuky | 20,10 g |
| Vláknina | 43,05 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 223,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné špaldové bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VV7O
Moje poznámka
Celozrnné špaldové bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VV7O
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 5 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 8 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 13 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 14 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 14 hodinami
Tématické fráze:
bagety ze špaldové mouky,
celozrnná špaldová mouka recepty,
špaldová mouka celozrnná recepty,
celozrnná bageta recept,
bagetky ze špaldové mouky,
špaldová celozrnná mouka recepty,
recepty ze spaldove celozrnne mouky,
bagety z celozrnne mouky,
špaldová bageta recept,
bageta ze špaldové mouky,
recepty z celozrnné špaldové mouky,
celozrnna špaldová mouka,
celozrná bageta recept,
špaldová mouka celozrnná,
špaldova veka se seminky,
recepty celozrnná bageta,
bageta z celozrnné mouky,
špálova mouka celozrna,
špaldové bagety,
bagetky že spaldovy mouky
Suroviny:
droždí,
mléko,
voda,
cukr,
mouka hladká,
mouka špaldová celozrnná,
mouka hladká čiroková,
sůl,
olej olivový
Komentáře (4)
Bod 2- obe múky, čiroková a špaldová zmiešať dokopy.
Tak 2 nebo 3?