Špagety pomodoro
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 417 kJ / 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 0,54 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 6. 2018 13:10
No, mi to s tím nečtením receptů přijde trochu jako ten hostinskej co si otevřel Hospodu na mýtince a vadilo mu, že mu tam choděj lidi...
30. 6. 2018 12:26
Iba poznámka k vašim slovám"cathleen: Ano, Jestli se Vám recept nelíbí nikdo Vás nenutí si ho číst, ...atď":Moderátorky majú takpovediac v pracovnej náplni čítať recepty (medzi iným).
30. 6. 2018 12:26
Dominik22: já na těch radách nevidím nic nenormálního. Možná hledáš mezi řádky, co není?
30. 6. 2018 12:16
cathleen: To opravdu nevím, že Bofinka žije v Itálii. A na mém postoji to nic nemění i kdyby žila kdekoliv jinde na světě, komentáře a rady jdou napsat normálně.
30. 6. 2018 11:56
Vy jste tady jak kafemlýnek
30. 6. 2018 11:55
Dominik22: asi to nevíš, ale bofinka žije téměž celý svůj život v Itálii, takže tamní kuchyni má v malíčku a její rady lapám (nejen já tady) s radostí, kuchařskou pokorou a vděkem.
30. 6. 2018 11:48
cathleen: Ano, Jestli se Vám recept nelíbí nikdo Vás nenutí si ho číst, nebo vařit. Nikomu nezakazuji přidávat rozumné komentáře. A ne vykřikovat, že rajčata nemají být ve vodě 7-10 minut a že neexistuje žádné mačkání rajčat ve vývaru. Pokud to daná osoba nedělá neznamená že to, tak není nebo to neexistuje. Kdyby ten člověk napsal "Já to dělám takhle a takhle, dám tam toho tolik a tolik, nechám to tam tak dlouho". Potom to beru jako připomínky, ale když mi se pod recept někdo začne psát že něco neexistuje a že žádných 7-10 minut. Takhle ten recept dělám já, pokud ho někdo dělá jinak, rád se dozvím jak, ale normálně a ne tak, že mi začne psát že něco neexistuje, nebo se to tak nedělá.
30. 6. 2018 11:46
Dominik22: no - jak se spařují rajčata vědí asi i méně zkušení autoři, než ty, když jsi profesí kuchař, vědí i to, že se předem nařezávají do kříže. Pokud je to pro tebe informace nová, měl bys za ni být vděčný - jako za jakékoliv upřesnění či doplnění či zkušenosti, které se k receptu (a myslím receptu kohokoliv) objeví. Proto se sem recepty dávají, aby měl kdokoliv možnost se k nim vyjádřit - pochválit, pohanět, přidat zkušenosti atd. V této "kuchyni" šéfem nejsi - pokud jsi
30. 6. 2018 11:37
Dominik22: oprav mě, jestli se mýlím, ale....komentáře čtu celkem pravidelně, ty tu máš zatím pouze 9 receptů, více komentuješ až v poslední době a právě v té poslední době od tebe v kratičké době už podruhé čtu " Jestli se Vám recept nelíbí nikdo Vás nenutí si ho číst, nebo vařit" - to není odhánění?
Pokud se mi recept nelíbí, přejdu ho, většinou mlčky. Mohu-li k němu něco dodat, napíšu to - od toho komentáře jsou. A pak se dočtu tuhle tvoji větu?
P. S. Komentujeme v poslední době, protože se tu prostě objevily nové komentáře....nehledej něco, co není. A nepleť sem křenovou, na tu už dávno nemyslím.
Pokud se mi recept nelíbí, přejdu ho, většinou mlčky. Mohu-li k němu něco dodat, napíšu to - od toho komentáře jsou. A pak se dočtu tuhle tvoji větu?
P. S. Komentujeme v poslední době, protože se tu prostě objevily nové komentáře....nehledej něco, co není. A nepleť sem křenovou, na tu už dávno nemyslím.
30. 6. 2018 11:32
cathleen: Vidím, že tady vážně nemá cenu na něco reagovat. Protože se pokaždé objeví člověk, co hned strašně začne vyvádět, jak všechny odháním a jak bych měl být za radu vděčný. Bofinka napsala svůj názor, já jsem napsal svůj názor od toho, tady ty komentáře jsou. A pokud se mi recept nelíbí, tak odejdu ze stránky a nemusím tady vyvolávat nějaké trapné hádky, protože Bofinka moc dobře věděla, že zareaguji. Stejně je to vše jen kvůli křenové omáčce. Za 2 roky co tady ten recept je si ho ani jedna z Vás nevšimla a na jednou, teď zázrakem ho budou všichni komentovat a upravovat a říkat co je tam špatně. Vážně mě akorát bavíte dámy
30. 6. 2018 11:23
Dominik22: :omg:
Každý z nás tady je za jakoukoliv radu vděčný. Buď ji využije sám nebo ji rád využije někdo jiný, kdo na recept nakoukne. Pokud míníš všechny ostatní, kdo mají k receptu připomínku, od něj odhánět, dávej si recepty na svůj blog, ne takhle veřejně.
Každý z nás tady je za jakoukoliv radu vděčný. Buď ji využije sám nebo ji rád využije někdo jiný, kdo na recept nakoukne. Pokud míníš všechny ostatní, kdo mají k receptu připomínku, od něj odhánět, dávej si recepty na svůj blog, ne takhle veřejně.
30. 6. 2018 11:12
bofinka: Pokud tak špagety děláte, tak dělejte dál. A já si je budu dělat podle sebe. Jestli se Vám recept nelíbí nikdo Vás nenutí si ho číst, nebo vařit A ta doba těch rajčat bude taky v tom že vy je dáváte do vroucí vody 20-30 vteřin, ale já je dávám do jen do horké vody a to chvilku trvá, než se dají rajčata loupat.
27. 6. 2018 20:17
27. 6. 2018 20:07
Rajcata oloupame tak, ze je nejprve narizneme do krizku, vlozime do vrouci vody max. tak na 20 - 30 vterin a okamzite zchladime. V opacnem pripade nam na slupce zustane velke mnozstvi duziny (zadnych 7 - 10', jak uvadis Ty). Pokrajime je na libovolne velke kousky, muzeme zbavit i seminek a vlozime do rozehrate panve s olejem a cesnekem. Zadne vareni celych rajcat ve vyvaru a nasledne "mackani" neexistuje
Tady mas odkaz www.youtube.com/watch? , zacatek muzes preskocit, vlastni recept zacina po 2' 23''
Tady mas odkaz www.youtube.com/watch? , zacatek muzes preskocit, vlastni recept zacina po 2' 23''
26. 6. 2018 16:58
Italové uvařené těstoviny promíchají s omáčkou a až pak teprve servírují.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 30 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 36 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 52 minutami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 2 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 6 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: pomodoro omáčka pomodoro pomodoro recept spagetti pomodoro pomodore recept na pomodoro pomodor spagery pomodoro spaghetti pomodoro špagety promodoro špagety pomodro pomodoro omáčka špagety pomidoro recept špagety pomidoro pomodro spagety momodoro špagety omáčka pomodoro recept co je pomodoro xšpagety pomodoro
Suroviny: česnek, rajče, sůl, pepř, bazalka čerstvá, parmazán, olej olivový, vývar zeleninový
Špagety pomodoro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVAG
18 názorů