Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 769 kJ / 901 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,00 g |
| Tuky | 51,70 g |
| Vláknina | 6,80 g |
| Cholesterol | 170 mg |
| Sodík | 308 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 42,50 g |
Postup přípravy
Vše nalijeme do silikonové bábovky (propláchneme předem studenou vodou). Krok 3: Vsypeme ovoce, proložíme nasekanými sušenkami, uhladíme a dáme přes noc do mrazničky.
Půl hodiny před ochutnáním, vyndáme zmrzlinu z mrazničky a překlopíme ji na talíř.
Zveřejněno 29. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zmrzlinová bábovka s borůvkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYOY
Moje poznámka
Zmrzlinová bábovka s borůvkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYOY
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 4 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 6 hodinami
Kari korma
Přidáno před 13 hodinami
Plněná červená řepa
Přidáno před 18 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka šup-šup
Danulka52 před 2 minutami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 27 minutami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 1 hodinou
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 1 hodinou
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 1 hodinou
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 5 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 13 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
tvarohová babovka s borůvkami,
bábovka s borůvkami,
recepty s boruvkami,
tvarohová nepečená bábovka,
bábovka z želatiny a tvarohu
Suroviny:
smetana,
tvaroh měkký,
želatina,
borůvky,
meloun,
sušenky máslové
Komentáře (4)